Muammer Keskin: Seçmen AKP’ye hizmet edeni affetmedi

Şişli’de ipi göğüsleyen CHP Adayı Muammer Keskin, "Hem Sarıgül’ün hem de DSP’nin alacağı oylardan fazla oy alacağım demiştim. Bu markayı yükselten seçmenler, partilerini bölen birini, AKP’ye hizmet eden birini affetmedi" dedi.

Muammer Keskin: Seçmen AKP’ye hizmet edeni affetmedi
Şişli’de Mustafa Sarıgül’ü açık ara farkla geçerek Belediye Başkanlığı’nı kazanan CHP Adayı Muammer Keskin, “seçmenin AKP’ye hizmet eden birini affetmediğini” söyledi.

Cumhuriyet gazetesinden Mustafa Kemal Erdemol’a açıklama yapan Keskin, “Artık başkansınız, Ne düşünüyorsunuz?” sorusunu “aday olmadan önce defalarca, hem de açık ara ile seçileceğimi söyledim” sözleriyle yanıtladı. Keskin şunları söyledi:

“Hem Sarıgül’ün hem de DSP’nin alacağı oylardan fazla oy alacağım demiştim. Yaptığım anketlerde de bu görülüyordu. Bakın CHP Şişli’de bir markadır. Bu markayı yükselten seçmenler, partilerini bölen birini, AKP’ye hizmet eden birini affetmedi. Partimizin bir vefası var. Bizim içimizde kalıp da DSP’ye oy vermek ahlaki bir tutum değildir. Seçim sonuçları CHP seçmeninin ne kadar tutarlı, bilinçli olduğunu gösterdi. Umarım birileri bundan ders alır. Arzu ettiğimiz sonuca ulaştık. Buradan size söylüyorum. Hiç kimseyi ötelemeyeceğiz. Bize oy versin vermesin her Şişliliye hizmet edeceğiz. Bunu göreceksiniz. Bana oy vermeyenlerin de başkanı olacağım. Çağdaş bir belediyecilik nasıl yapılır göstereceğiz.”

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2019, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER