Saklı: 'Bu halkımıza nefesimizin sonuna kadar hizmet sunacağız'

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde seçimi AK Parti adayı Tahir Saklı kazandı. Saklı, seçim bürosunda tebrikleri kabul etti.

Saklı: 'Bu halkımıza nefesimizin sonuna kadar hizmet sunacağız'

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli İlçesi'nde seçimi AK Parti adayı Tahir Saklı kazandı. Saklı, seçim bürosunda tebrikleri kabul etti. 


Şemdinli ilçesinde 31 Mart yerel seçim sonuçları belli oldu. AK Parti adayı Tahir Saklı seçimi kazanarak, seçim bürosunda tebrikleri kabul etti. Vatandaşlar tarafından tebrik edilen Saklı; birlik mesajı verdi. Saklı mesajında;
Şemdinli’de biz değil huzur kazandı. Biz değil Şemdinli kazandı. Biz değil siz kazandınız. Bu halkımıza nefesimizin sonuna kadar hizmet sunacağız” dedi. 

Saklı: 'Şemdinli’de 10 bin seçmen var. On bini de bize oy verdi' 


Seçim bürosunun balkonunda halka hitap eden Saklı; “
Şemdinli’de biz değil huzur kazandı. Biz değil Şemdinli kazandı. Biz değil siz kazandınız. Bilesiniz ki, Şemdinli küçük bir ilçe. Bugün itibarıyla siyaset bitti. Şemdinli’de 10 bin seçmen var. On bini de bize oy verdi. Herkesin oyunu aldık. Artık ayrım, gayrım yok. Ötekileştirme yok. Şu bundan, bu ondan yok. Hepimiz kardeşiz. Bizim buna en fazla ihtiyacımızın olduğu an bu andır. Malumunuz yıllardan beridir Şemdinli’de böyle bir tablo özleniyordu. Böyle bir tablo bekleniyordu. Siz işte bunu başardınız. Şemdinli Türkiye, İran ve Irak üçgeninde sıkışmış küçücük bir ilçe. Biz bu ilçede, devletimizden muhalif olarak yaşayamayız. Günün her anında, günün her dakikasında her saatinde devletimize ve ülkemize ihtiyacımız var. Çünkü bu memleketin huzura, refaha, işe, aşa, ihtiyacı var. Barışa kardeşliğe ihtiyaç var. Sizde onu başardınız. Sizde öncelikle bunu arz etmek istiyorum. Geçmişte ki, o seçim sarhoşluğunu ortadan kaldıracağız. O başarı getiren, o galibiyeti getiren sarhoşlukları ortadan kaldıracağız. Sağ duyumuzu hakim kılacağız. Asaletimizi ortaya koyacağız. Hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Kesinlikle. Buna siz fırsat vermeyeceksiniz” dedi. 


Saklı: 'Bu halkımıza nefesimizin sonuna kadar hizmet sunacağız'
 


Saklı açıklamasının devamında; “bugün seçim kazanıldı. Fakat bütün Şemdinli kazandı. Şu aile kazandı. Şu aşiret kazandı. Şu aday kazandı diye bir şey yok. Şemdinli’de bu konuda huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. Dün akşam malum geçmişlerde o haykırışlar, bağırmalar, sokak konvoyları sona erdi. Artık medenice o başarıyı hep birlikte paylaşacağız ve bu başarıyı hizmete yönlendireceğiz. Asıl sorumluluk bizim için bugün başladı. Düne kadar bu sorumluluğumuz yoktu. Sadece seçimi kazanma sorumluluğumuz vardı. Fakat bugün itibarıyla hizmet sorumluluğumuz var. Şemdinli için hizmetkar sorumluluğumuz var. Onun için hep beraber bunu başaracağız inşallah. Seçim esnasında yapılan bütün dedikodulara bir sünger çekeceğiz. Kimse bizim adımıza kimseye en basit bir laf bile söylemeyecek. Hepimiz burada kardeşiz. Hepimiz akrabayız. Hemen hemen Şemdinli’de akrabalık bağı oluşmayan bir aile yoktur. Biz de bunu göz önünde bulundurarak inşallah sağduyumuzu hakim kılacağız. Bu halkımıza nefesimizin sonuna kadar hizmet sunacağız. Benim sizden tek istikrahım, ısrarla talebim bugün akşama kadar buradayız. Kim buraya gelirse, buradan geçerse, kim selam verirse, herkesi kucaklayacağız. Alnından öpeceğiz. Çünkü dün saat dört itibarıyla halk Şemdinli’de kimin burayı temsil edebileceğine karar verdi. Bizden önceki aday adaylar, belediye encümenleri, özellikle yaşlılarımız, mahalle sorumlularımız, müşahitlerimiz ve gezici müşahitlerimiz, hepinize özellikle şükranlarımı sunuyorum. Çok teşekkür ediyorum. Bu zaferin gerçekten mimarları sizlersiniz. Emin olun ki, Şemdinli Belediyesi olarak, sayın kaymakam beyin kayyum sıfatıyla yapmış olduğu hizmetlerin devamını ve bunlara yenilerini eklemek için sizden destek ve enerjiyle sonuna kadar yürüyeceğiz. Her türlü hizmetin yanında olacağız. Her vatandaşımızın sıkıntısını paylaşacağız. İyi gününde kötü gününde herkesin yanında olacağız. Herkese Allah razı olsun. Teşekkür ediyorum” dedi.


Saklı, açıkalamaların ardından tebrikleri kabul etti.





Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2019, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER