Yavaş ve İmamoğlu'ndan açıklama: Aynı çizgideyiz

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Altılı Masa'dan kalkarken adaylık çağrısı yaptığı Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesaplarından birbirlerini etiketleyerek açıklama yaptı.

Yavaş ve İmamoğlu'ndan açıklama: Aynı çizgideyiz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in gündem olan açıklamalarının ardından CHP'li büyükşehir belediye başkanları Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu, Tunç Soyer, Zeydan Karalar ve Vahap Seçer Ankara'da yaptıkları toplantıdan sonra sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulundu. Başkanlar, Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı'na desteklerini yineledi.

YAVAŞ: AYNI ÇİZGİDEYİZ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Bugüne kadar yaptığımız açıklamalarda Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun iradesi dışında hareket etmeyeceğimizi belirtmiştik. Aynı çizgideyiz. Temennimiz, Millet İttifakı’nın tüm paydaşlarıyla yoluna devam etmesidir" dedi.


İMAMOĞLU: İTTİFAKIN BÜYÜYECEĞİNDEN ŞÜPHEM YOKTUR

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise "CHP’nin öz evladı ve Millet İttifakı’nın Belediye Başkanı olarak milletimizin arzu ettiği birlik içinde, ittifak masasında irademizi temsil eden Sayın @kilicdaroglu’nun ve Millet İttifakı’nın, eksilmeden çoğalarak büyüyeceğinden şüphem yoktur.

Millet İttifakı halkımızın içinden geçtiği zor bir dönemde ağır bir sorumluluk alarak devleti etkin ve demokratik, toplumu huzurlu ve zengin kılma iradesiyle kurulmuş bir siyasi birliktir. Milletimize çaresiz, umutsuz ve yalnız olmadıklarını göstereceklerine inanıyorum" ifadelerini kullandı. 


SOYER: YEPYENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de kısa süre sonra sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Soyer şu ifadeleri kullandı:

"Bu toprakların hasret kaldığı yepyeni bir dönem başlıyor... Gençlerimizin hayal kurabildiği, tüm farklılıkların zenginliğe dönüştüğü, düşüncelerin özgürlükle yeşerdiği, doğanın zulüm görmediği bir gelecek çok yakın. Bu geleceğin peşindeyiz." (HABER MERKEZİ)


KARALAR: ASLA YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise açıklamasında "Ülkemizin büyük bir felaket yaşadığı bugünlerde, sevgiye ve saygıya ihtiyacımız var. Sayın @kilicdaroglu’nu adalet yürüyüşünde asla yalnız bırakmayacağız. Millet İttifakı’nın bir ve beraber olmasını diliyoruz" dedi. 


SEÇER: SEVGİ VE SAYGIYA İHTİYACIMIZ VAR

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de paylaşımında "Ülkemizin büyük bir felaket yaşadığı bugünlerde, sevgiye ve saygıya ihtiyacımız var. Sayın Kılıçdaroğlu'nu adalet yürüyüşünde asla yalnız bırakmayacağız. Millet İttifakı’nın bir ve beraber olmasını diliyoruz" sözlerine yer verdi. / DUVAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER