Dr. Serdar Savaş: Yasağı 14 gün uzatın, bu son şansımız

Dr. Serdar Savaş, sokağa çıkma yasağının 14 güne çıkarılması gerektiğini söyleyerek "Bu bizim son şansımız olacaktır" dedi.

Dr. Serdar Savaş: Yasağı 14 gün uzatın, bu son şansımız
Katıldığı programlarda kontrollü bir şekilde sokağa çıkma yasağı getirilmesinin virüsle mücadelede en önemli unsur olduğunu dile getiren Dr. Serdar Savaş, hafta sonu için getirilen sokağa çıkma yasağını sosyal medya hesabından değerlendirdi.

Yasak kararının ardından pek çok kişinin sokaklara çıktığını ve sosyal mesafeye uymadığını belirten Serdar Savaş şunları söyledi:

“Birkaç saat önce sokağa çıkma yasağı ilan edildi ve bunun arkasından insanlarımız marketlerde, manavlarda, pazar yerlerinde ve fırınlarda bir araya geldiler. Fiziki mesafe kurallarına uymadan, çoğu maskesiz olarak. Şimdi evlerine döndüklerinde bu aldıkları mikropları birbirlerine daha fazla bulaştıracaklar. Saygıdeğer devlet büyükleri, sayın Bilim Kurulu Üyeleri, saygıdeğer Sağlık Bakanımız ve bütün karar vericiler lütfen bu sokağa çıkma yasağını 14 gün uzatıp ve bu sırada sürveyans çalışmalarını, evlerde arama tarama test yapma çalışmalarını ciddiyetle uygulayacak organizasyon yapsınlar. Bu bizim son şansımız olacaktır.” / DUVAR

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2020, 20:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER