İlk Pfizer aşısını olan 90 yaşındaki kadın: Harika hissediyorum

İngiltere'de Pfizer-BioNTech aşısının uygulandığı ilk kişi olan 90 yaşındaki Margaret Keenan, "Harika hissediyorum" dedi. Keenan, "Ailemle güzel zaman geçirebileceğim için çok mutluyum" diye konuştu.

İlk Pfizer aşısını olan 90 yaşındaki kadın: Harika hissediyorum

Dünyada klinik deneyler dışında Pfizer-BioNTech aşısı olan ilk kişi olarak kayıtlara geçen 90 yaşındaki Margaret Keenan, ilk dozdan sonra nasıl hissettiğini anlattı. Keenan, “Harika hissediyorum ve eve gidebileceğim ve ailemle güzel zaman geçirebileceğim için çok mutluyum" dedi.

Hastaneden taburcu edildikten sonra kendini harika hissettiğini ifade eden Keenan, aşılanmanın hem kişi olarak kendisi için hem de dünyanın geri kalanı için büyük bir gün olduğunu belirterek, herkese aşı programına kaydolma çağrısı yaptı.

"Her şey çok büyük bir kasırga gibi oldu ancak henüz her şey tam anlamıyla batmış değil" diyen 90 yaşındaki kadın, "Harika hissediyorum ve eve gidebileceğim ve ailemle güzel zaman geçirebileceğim için çok mutluyum" diye konuştu.

Kalp kontrolleri için yerel bir hastanede kısa bir süre kaldığı sırada aşı olan Keenan'ın fotoğrafları ve görüntüleri tüm dünyaya yayılmıştı. (Sputnik)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER