Arda Turan'dan gazeteci Bilal Meşe'ye saldırı

Futbolcu Arda Turan gazeteci Bilal Meşe'ye fiziki saldırıda bulundu.

Arda Turan'dan gazeteci Bilal Meşe'ye saldırı
Futbolcu Arda Turan, Milli Takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye fiziki saldırıda bulundu. Turan, olayla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.


Milli Takım, Makedonya ile golsüz berabere kaldığı özel maçın ardından Slovenya kampı için Üsküp'ten gece özel uçakla ayrıldı. Slovenya'ya karayoluyla geçmek üzere İtalya'nın Trieste kentine uçan Milli Takım'ın uçağına basın mensupları da alındı. Uçak kalkmadan hemen önce Arda Turan Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe'ye EURO-2016 sırasındaki haberler ve özellikle prim konusunda yazılanlar nedeniyle küfür edip saldırdı. Turan, gazeteciye hakarete varan cümleler kurdu ve fiziksel saldırıda bulunup boğazına sarıldı. Araya girenlere rağmen ciddi bir arbede yaşandı.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI

Turan, yaşananlarla ilgili Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı: "(Savunma amaçlı değil; bilgilendirme amaçlıdır..) #tbt Yarın kalktığınızda muhtemelen haberleri görüceksiniz… Eleştiriler, kınamalar, köşe yazıları, hep beraber birbirlerine destek, planları ve devamı… Demiştim!!! Islıklandıktan sonraki röportajımda olanları unutmıycam diye (euro 2016)… Dün ilk defa Milli Takım uçağında gördüm o şahsiyetlerden birini aylar sonra. Onlar kim mi?? Biz ülkemizin formasını terletirken ve sonrasında; yalanla, iftirayla, insanların onuruna laf söyleyerek, ailevi değerlerine dil uzatıp sonra buna gazetecilik diyen kişiler. Merak etmeyin. (3 5 kişiler). Tabi alışmışlar bunları yapıp pişkince gezmeye… Neden? Çünkü düzen böyle gazeteciler ya (gazetecilik) aylar geçince unutuluyor ya.. Çocukları, gençleri, kaoslar ve krizle besleyenler; hayalleri başka yerlere taşıyanlar. Yok öyle insanın, karakterine, ailesine değerlerine laf atmak. Unutmayanı da var bunun.! Benim futbolculuğumu eleştiren gerçek gazetecilere teşekkür etmişliğim vardır haklısınız diye… Çünkü bu meslek olabilir. Ama aileme, değerlerime olmaz; gücüm yettiğince de buna izin vermiycem… "

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2017, 14:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER