Galatasaray'ın yeni teknik patronu belli gibi

Galatasaray Kulübü, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile prensip olarak anlaştı.

Galatasaray'ın yeni teknik patronu belli gibi
Galatasaray'da teknik direktör süreci hızlı işliyor. Sarı kırmızılı yönetim görevine son verdiği İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli'nin yerine Milli Takım Direktörü Fatih Terim'in yardımcısı Hamza Hamzaoğlu'na teklif götürdü.

Sarı kırmızılı kulüp henüz Cesare Prandelli'nin görevine son verildiğine resmiyet kazandırıp, KAP'a bildirmeden teknik direktör sorununu çözmüş gibi. Hamza Hamzaoğlu'na yapılan teklif sonrası genç teknik adamın TFF Yönetimi ve Fatih Terim'den izin istediği ve bu izni aldıktan sonra Galatasaray'ın teklifini kabul ettiği öğrenildi. Hamza Hamzaoğlu ayrıca yaptığı açıklama ile Galatasaray'dan teklif aldığını ve kabul ettiğini açıklayarak bu konudaki bütün tereddütleri de ortadan kaldırdı.

Galatasaray Yönetimi bugün Cesare Prandelli'nin sözleşmesini fesh ettikten sonra Hamza Hamzaoğlu ile resmi sözleşme imzalayacak ve bunu KAP'a bildirecek. Böylece cumartesi günü deplasmanda Gaziantephspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'ın başında teknik direktör olarak Hamza Hamzaoğlu yer alacak.

HAMZAOĞLU'NA ÖZTÜRK DESTEĞİ

Galatasaray'da Cesare Prandelli'nin yerine göreve getirilmesi beklenen Hamza Hamzaoğlu'na, Sarı - Kırmızılı camiadan da önemli destekler bulunuyor.

Sarı kırmızılı kulübün 2015 Mayıs ayında yapılacak kongresinde başkan adayı olduğunu günler öncesinde deklare eden Adnan Öztürk, Sarı -Kırmızılı yönetimin Hamza Hamzaoğlu kararına destek vererek bir açıklama yayınladı.

Adnan Öztürk'ün Hamza Hamzaoğlu'na destek veren açıklaması şöyle:

"Galatasaray Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü'ne Hamza Hamzaoğlu'nun getirilmesi kararından dolayı, başkanımız Duygun Yarsuvat ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Galatasaray'da başarının, camiadan arkadaşlarımızla, kardeşlerimizle geleceğine olan inancım tamdır. Hamza kardeşimize ve ekibine can-ı gönülden başarılar diliyorum."

METE DÜREN: "BİZ TFF OLARAK HAMZA HAMZAOĞLU İÇİN FATİH HOCA İZİN VERİRSE, GALATASARAY'A HER TÜRLÜ KOLAYLIĞI SAĞLARIZ"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, kendilerine teknik direktör Hamza Hamzaoğlu için Galatasaray'dan henüz bir resmi teklif gelmediğini ama teklif gelmesi durumunda Fatih Terim'in onayı ile Galatasaray'a her türlü kolaylığı sağlayacaklarını belirtti.
Mete Düren, İtalyan teknik adam Cesare Prandelli'nin yerine Galatasaray Teknik Direktörlüğü için adı geçen A Milli Futbol Takımı Antrenörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Hamza Hamzaoğlu ile ilgili DHA'ya açıklamada bulundu.
Konuyu ile alakalı kendilerine Galatasaray'dan henüz resmi bir teklif ya da görüşme talebi gelmediğini belirten Düren, "Bu konuda öncelikle Türkiye Futbol Direktörü Sayın Fatih Terim ile görüşmemiz gerekiyor. Hocamız da bu teklife onay verirse, TFF olarak Sayın Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray Kulübü Teknik Direktörü olarak görev yapması için her türlü kolaylığı göstermeye hazırız" ifadelerini kullandı. / dha
Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2014, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER