Mert Aydın'ın Katil Zanlısı Tutuklandı

Kars'ta 6 Nisan'da kaybolduktan sonra cesedi bulunan Mert Aydın'ın katil zanlısı polisin çalışmaları sonucu yakalanarak cezaevine gönderildi.

 Kars'ta kaçırılarak öldürülen 9 yaşındaki Ziya Gökalp İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi M.A.'nın katil zanlısı yakalandı. Dün akşam 19.30 sıralarında yakalanan ve mahkemeye sevk edilen Mert Aydın'ın katil zanlısının çıkarıldığı mahkemede suçunu itiraf etti. Şahısın güvenlik nedeniyleErzurum'a gönderildiği açıklandı.

"POLİS DİDİK DİDİK ARADI"

Kars'ta İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri bir çok noktada güvenlik önlemleri alarak arama yaptı. Kente kuş uçurtmayan polis, noktalarda tek tek durduğu araçlarda Mert Aydın'ın katili aradı. Öte yandanMert Aydın'ın katil zanlısının yakalandığını doğrulayan Kars Valisi Eyüp Tepe, bugün detaylı açıklama yapacağını söyledi. Vali Eyüp Tepe, "Yakaladığımız için mutluyuz. Mert'i geri getiremeyeceğimiz için ancak teselli. Belli bir noktaya kadar getirmiştik. Bugün öğleden beri biliyoruz zanlıyı. Zanlıyı 19.30 gibi bir işyerinde yakaladık" dedi.

"MERT AYDIN CİNAYETİ"

İstasyon Mahallesi'nde oturan 9 yaşındaki Mert Aydın, Faik Bey Caddesi'nde bulunan amcasının iş yerine 6 Nisan Pazar günü öğleden sonra yemek götürmüş, yemeği bıraktıktan sonra bir daha görülmeyenAydın'ın ailesi polis merkezine giderek çocuklarının kaybolduğu ihbarında bulunmuştu. Mert Aydın'ın cesedi 7 Nisan 2014 Pazartesi günü Karadağ Mahallesi'ndeki eski bir tabyanın yakınlarında bulunmuştu. / Haberler.com

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2014, 16:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER