Şemdinli'de Görsel Sanatlar Atölyesi ve Müzik Atölyesi açıldı

Hakkari'nin Şemdinli Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilerin resim yapma ve müzik kabiliyetlerinin geliştirilmesi ve onların sanata olan ilgilerinin arttırılması amacıyla Şemdinli Sabri Özel Ortaokulu bünyesinde görsel sanatlar atölyesi ve Müzik Atölyesi açıldı.

Şemdinli'de Görsel Sanatlar Atölyesi ve Müzik Atölyesi açıldı

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilerin resim yapma ve müzik kabiliyetlerinin geliştirilmesi ve onların sanata olan ilgilerinin arttırılması amacıyla Şemdinli Sabri Özel Ortaokulu bünyesinde görsel sanatlar atölyesi ve Müzik Atölyesi açıldı.
Şemdinli Milli Eğitim Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda tasarlanan Şemdinli Sabri Özel Ortaokulunda açılan görsel sanatlar atölyesi ve müzik atölyesi öğrencilerin düşüncelerini ve hayal dünyalarını yansıtabilmeleri ve ortaya kendi eserlerini çıkarabilmeleri için özel olarak tasarlandı. Atölyelerde;resim atölyesinde çalışma masaları,resim malzemeleri,duvar ve tavan özel tasarımları ve öğrencilerin ürünlerini sergileyebileceği panolar,Müzik atölyesinde müzik aletleri yer alıyor. 

Görsel sanatlar atölyesinin ve Müzik atölyesinin açılışına Şemdinli Kaymakamı Yakup Güven,Garnizon Komutan Vekili Albay Barış Akbaş, Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Erdoğan Carık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihat İnan, kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.  
Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2019, 23:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER