Adalet Yürüyüşü 22. gününde: Türkiye'nin en barışçıl eylemi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Adalet Yürüyüşü'nün 22. gününde yaptığı ilk açıklamada Türkiye'nin en barışçıl eylemini yaptıklarını söyledi.

Adalet Yürüyüşü 22. gününde: Türkiye'nin en barışçıl eylemi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü'ne ilişkin Türkiye'nin en barışçıl eylemini yaptıklarını ifade ederek, " Bazı çevreler yürüyorsunuz ama biz izin veriyoruz diyor. Adalet istemek ne zamandan beri birilerinin iznine tabi oldu. Bu bizim hakkımız" diye konuştu.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Adalet Yürüyüşü'nün 22'nci gününe başlamadan önce kısa bir açıklama yaptı. 

Kılıçdaroğlu şunları söyledi: "Biz Türkiye’nin en barışçıl eylemini yapıyoruz. 450 kilometreyi kimsenin burnu kanamadan, tek bir kötü söz söylemeden, bizim gibi düşünmeyenleri alkışlayarak yolumuza devam ediyoruz. Bazı çevrelerde ciddi endişeler yarattı. Bu yürüyüşü adalet adı altında yapıyoruz. 80 milyon için yapıyoruz. Adalet ihtiyacı hepimizin orak ihtiyacı. Yine bazı çevreler 'Siz yürüyorsunuz ama biz izin veriyoruz' diyorlar. Ne demek sizin veriyorsunuz? Bu bizim anayasal hakkımız. Adalet istemek ne zamandan beri birilerinin iznine, lütfuna bağlı? Pazar gününe yaklaşıyoruz. İnşallah hiç kimsenin burnu kanamadan hep birlikte Maltepe’de olacağız. Bu yürüyüşü niçin yaptık, ne istiyoruz; bunları anlatacağız." 

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2017, 15:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER