Bankadan çektiği 56 bin lirayı parkta unuttular

Antalya'da Rumeysa Uslu ve akademisyen eşi Bora Uslu, otomobil almak için kredi olarak bankadan çektikleri 56 bin liranın bulunduğu çantayı, parkta oturdukları bankta unuttu. Rumeysa Uslu, çantayı alanın geri getirmesi halinde şikayetçi olmayacağını ve ödül vereceğini söyledi.

Bankadan çektiği 56 bin lirayı parkta unuttular
Alanya’da rehber öğretmen olarak görev yapan Rumeysa Uslu, otomobil almak için eşi Bora Uslu ile beraber geçen pazartesi günü Antalya merkeze gitti. Bankadan 80 bin lira kredi kullanan çift, internetten beğendikleri otomobilin değeri olan 56 bin lirayı da yanlarına alarak, aracı kendilerine gösterecek arkadaşlarını bir parkta beklemeye başladılar. Arkadaşlarının gelmesiyle araca binen çift, bir anlık dalgınlıkla paranın bulunduğu çantayı oturdukları bankta unuttu. Yaklaşık 15 dakika sonra çantanın yanlarında olmadığını fark eden çift, oturdukları banka döndü fakat çantayı bulamadı. Bunun üzerine çift, polise başvurdu.

Olayı anlatan Rumeysa Uslu, “Polis bize işlek bir cadde olduğunu, MOBESE, güvenlik ve araç kameralarını inceleyeceklerini söyledi. Ben psikoloğum ve parayı alanın psikolojisini anlayabiliyorum. Parayı getirirse kendisinden şikâyetçi olmayacağız” dedi.

‘VİCDANI VARSA PARAYI GETİRSİN’

Kaybolan paranın bulunması için arkadaşlarının yardımıyla afiş hazırlandığını ve paranın kaybolduğu bankın çevresine astığını aktaran Uslu “Para banka kredisiydi. Bulan kişinin vicdanı varsa paramızı geri getirir. Getirirse ödül vereceğim. Ancak parayı polis bulursa hukuksal haklarımın tamamını kullanacağım” diye konuştu. (ANTALYA-DHA)

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2018, 22:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER