'Başbakan dahil hiçbir siyasi merciye güvenmiyorum'

CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Aykırı Sorular programı son günlerin en tartışmalı ismi Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nu ağırladı

'Başbakan dahil hiçbir siyasi merciye güvenmiyorum'
  Feyzioğlu, Türkiye'nin yargı sistemi ile ilgili süren tartışmalarla ilgili Enver Aysever'in sorularını yanıtladı.

Fevzioğlu, yargı içinde paralel devlet iddiaları ile ilgili, Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin'in "Yargıtay'da bile cemaatin imamı var" sözlerinin ciddiye alınması gerektiğini söyledi.

Feyzioğlu, krizlerden fırsat yaratmak gerektiğini vurgulayarak, "çift başlı yargı sistemi kaldırılmalıdır" dedi.

Yolsuzluk soruşturmasını halkın canlı tutacağını belirten Feyzioğlu, "Başbakan dahil hiç bir siyasi merciye güvenmiyorum" dedi. 


Başbakan Erdoğan ile yaptığı görüşme ile adından söz ettiren Feyzioğlu Türkiye'nin yoğun gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Feyzioğlu, "cemaat ve hükümet çatışması olmasaydı yolsuzluk soruşturmasının düğmesine basılmayacaktı" dedi.


CNN TÜRK ekranlarından yayınlanan Aykırı Sorular programında Enver Aysever sorularını " yeniden yargılama" tartışmaları ile adından sıkça söz ettiren Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'na sordu. Feyzioğlu, Türkiye'nin sıcak gündemine dair değerlendirmelerde bulunurken, siyasete atılacağı yönündeki iddialara da yanıt verdi.

Feyzioğlu, yolsuzluk soruşturmasında yargıya müdahale edildiği yolundaki iddialarla ilgili, " şu andaki algı delillerin karartıldığı yönündedir" dedi. Feyzioğlu, siyasete atılacağı yönündeki iddialarla ilgili olarak şu anda bulunduğu konumda mutlu olduğunu vurgulayarak, profesyonel siyasete girmeyi düşünmediğini ifade etti.  / dha
Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2014, 15:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER