BDP Muş adayları halkla bir araya geldi

Muş'ta BDP'den adaylıkları netleşen merkez, ilçe ve belde belediye başkan adayları halkla biraraya geldi.

BDP Muş adayları halkla bir araya geldi

BDP Muş İl Örgütü, 30 Mart 2014 yerel seçimleri için adaylıkları kesinleşen ilçe, belde ve merkez belediye başkan adaylarını Muş Kapalı Spor Salonu'nda düzenlediği etkinlik ile halkla buluşturdu. Yüzlerce kişinin katıldığı tanıtım toplantısında kitle sık sık "Bijî Serok Apo", "Şehîd namirin" sloganları attı.

Muş merkez, Malazgirt, Bulanık, Varto, Hasköy, Korkut ve beldelerinin adaylarının tanıtıldığı toplantıda konuşan BDP PM üyesi Nizamettin Öztürk, yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna değinerek, "Yolsuzların, hırsızların sığınacağı yegâne kale vatanseverliktir. Buna bir de camiyi eklediler. Halkın duygularıyla oynayanları kınıyoruz" dedi. 

BDP Muş Belediye Başkan Adayı Nimet Sezgin de kısa bir konuşma yaparak, halkı selamladı. 30 Mart'ta Muş'u barışın ve demokrasinin kalesi yapacaklarını ifade eden Sezgin, "Farkımız halkımıza olan saygımızdır. Amacımız Muş'u halkımızla birlikte yönetmektir" dedi. BDP'nin Muş'ta başarılı olmasını istemeyenlerin "provokatörlük" yaptığını söyleyen Sezgin, halkı provokatörlük yapanlara karşı uyardı.

Aday tanıtım toplantısı şarkılar eşliğinde çekilen halaylarla son buldu. / anf

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2013, 19:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER