Belediye binasında asitli saldırı: İki kadın yaralandı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, asit içerikli sıvıyla iki belediye personelini yaralayan kadın gözaltına alındı.

Belediye binasında asitli saldırı: İki kadın yaralandı

Denizli'de Büyükşehir Belediyesi’nin Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü’ne gelen Dilek Y, üniversiteden arkadaşı olan ve memur olarak çalışan Özlem Ç’ye asitli saldırıda bulundu. Saldırı sırasında Özlem Ç. ile yakınında bulunan Aslı Y. yaralandı. Olay yerinden kaçan Dilek Y. ise polis tarafından yakalandı.

DHA'nın haberine göre olay, bugün saat 17.00 sıralarında Pamukkale ilçesi Atalar Mahallesi'ndeki İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nın Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü binasında yaşandı. Şube Müdürlüğü'ne gelen Dilek Y. isimli kadın, memur olarak çalışan Özlem Ç’ye yanında getirdiği asidi attı. Bu sırada sıçrayan asitten yakında bulunan Aslı Y. de yaralandı. Kadınların çığlıkları üzerine diğer çalışanlar yardıma koştu. Asitli saldırıyı gerçekleştiren Dilek Y. ise olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan acil sağlık ekibi yüzünden yaralanan Özlem Ç. ile elinden yaralanan Aslı Y'yi ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırdı. İki yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay yerinden kaçan Dilek Y. ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olay yeri inceleme ekipleri de asitli saldırının yapıldığı alanda inceleme yaptı.

Saldırıyı gerçekleştiren Dilek Y’nin Özlem Çiftçi ile üniversiteden arkadaş olduğu belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER