Bozan: Halkın şikayet ve önerilerini dinleyeceğiz

HDP'li Mahmut Bozan, alınan kararlar doğrultusunda mahalle mahalle, köy köy, dolaşarak halkın şikayet ve önerilerini dinleyeceklerini söyledi.

Bozan: Halkın şikayet ve önerilerini dinleyeceğiz
HDP Bingöl İl Eş Başkanı Mahmut Bozan, HDP Meclis grubu ve MYK'sının aldığı karar çerçevesinde önümüzdeki günlerde ev ev, mahalle mahalle, köy köy, ilçe ilçe, il il dolaşarak halkın şikayet ve önerilerini dinleyeceklerini söyledi.


HDP Bingöl il Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyen Mahmut Bozan, Meclis Grubu ve Merkez Yürütme Kurulları ile birlikte yaptıkları tartışmalar sonucunda, yasama organındaki çalışmalarını durdurma ve bir kez daha halk ile buluşma kararı verildiğini söyledi. Bozan önümüzdeki günlerde ev ev, mahalle mahalle, köy köy, ilçe ilçe, il il dolaşarak halkın şikayet ve önerilerini dinleyeceklerini anlattı. Mahmut Bozan, "Tüm bu istişarelerin sonunda, yapılan önerileri değerlendirerek sonuçları kamuoyu ile paylaşacağız. Sadece paylaşmakla kalmayacak, ortaya çıkan öneriler doğrultusunda geleceği birlikte örmek için adımlar atacağız. 'Kayyum Cumhuriyeti' karşısında 'Demokratik Cumhuriyet' mücadelesini büyüteceğiz" dedi. / Evrensel

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2016, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER