DBP'den Bozlak için başsağlığı mesajı

DBP, yaşamını yitiren HDP Adana Milletvekili Bozlak'ın mücadele geleneklerinde büyük emeği olduğuna dikkat çekerek, Kürt halkına ve ailesine başsağlığı diledi.

DBP'den Bozlak için başsağlığı mesajı

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Genel Merkezi, yaşamını yitiren HDP Adana Milletvekili Murat Bozlak'a ilişkin başsağlığı mesajı yayımladı.

"Zaman bazen bütün ağırlığıyla çöküyor üzerimize, omuz omuza en zor anlarımızda birlikte mücadele ettiğimiz yoldaşlarımızı birer birer alıp götürüyor. Kuşkusuz yitirdiklerimiz, her zaman sadece bedenleri oluyor. Duyguları, düşünceleri, anıları her zaman bizlerle kalıyor" diyen DBP; SODEP, SHP, HEP, DEP kurucu üyeliği yapan, HADEP kurucu üyeliği ve genel başkanlığını yapan emekçi yoldaşları Murat Bozlak'ın ölümünü büyük bir üzüntüyle öğrendiklerini ifade etti. 

'EMEK VE BEDELDEN HİÇBİR ZAMAN KAÇINMADI'

DBP, mesajında şunları kaydetti: "Değerli arkadaşımız, yoldaşımız Murat Bozlak'ın içerisinden geldiğimiz mücadele geleneğinde çok büyük bir emeği olmuştur. Emek vermekten ve bedel ödemekten hiçbir zaman kaçınmayan, mücadeleyi her zaman büyütmeye ve geliştirmeye çalışan arkadaşımızın mücadelemiz karşısındaki onurlu ve sağlam duruşu bizler açısından her zaman örnek teşkil etmiştir. Yaşama olan bağlılığını ve özgür yaşamı yaratma noktasındaki istikrarlı duruşunu her zaman korumayı bilmiştir."

DBP, yaşamını yitiren tüm yoldaşlarına bağlılıklarını mücadeleyi ilerleterek göstereceklerini belirtirken, Kürt halkına ve Bozlak'ın ailesine başsağlığı diledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2015, 17:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER