Demirtaş'tan Obama'ya: Hiç de söylemiyorsun, zalım

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın HDP’nin seçim çalışmasını yürüten ekibin, ABD Başkanı Barack Obama’nın ekibi olduğunu söylemesinin ardından Demirtaş, Obama’yı mentionlayarak sitem etti.

Demirtaş'tan Obama'ya: Hiç de söylemiyorsun, zalım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HDP’nin seçim çalışmalarını ABD Başkanı Barack Obama’nın seçim ekibinin yürüttüğünü, belirterek, “Malum partinin kampanya yönetimini sayın Obama’nın kampanyasını yürüten ekip yapıyor. Bu ekip İstanbul’da ileri gelenleri ile görüşme yaptılar. Malum medya grupları bir araya geldiler. Bu medya grupları ki bu medya grupları şu anda bizim terörle mücadelede yanımızda değil hep karşımızda olan ekip. Bunların kimler olduğunu herhalde açmama gerek yok. Bu ölümlerin orada olabileceğini söylüyor. O kampanyayı yürüten ekip, ‘yalanı ve iftirayı sürekli kullanın’ diyor. Çünkü sürekli kullanılınca daha sonra doğruya dönüşür diyor. Kampanya aklı, üst akıl bu. Bunu aynen uyguluyorlar” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın sözlerinin gündem olmasının ardından HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, ABD Başkanı Barack Obama’yı mentionlayarak, “Bak böyle bir şey varmış hiç de söylemiyorsun, zalım @BarackObama” diye yazdı.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER