'Halkoyunları İl Birinciliği' Şemdinli'de düzenlenecek

Hakkari'de spor salonu bulunmaması nedeniyle "Okullar ve Kulüpler Arası Halkoyunları İl Birinciliği" Yarışması Şemdinli ilçesinde düzenlenecek.

'Halkoyunları İl Birinciliği' Şemdinli'de düzenlenecek
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Halkoyunları İl Temsilciliği'nin 2015 yılı faaliyet programında yer alan "Okullar ve Kulüpler Arası Halkoyunları İl Birinciliği" yarışması, 21-22 Şubat tarihleri arasında Şemdinli Spor Salonu'nda düzenlenecek.

Şemdinli'yi temsil edecek halkoyunları ekiplerinin çalışmaları aralıksız devam ediyor.

İl Hakem Kurulu Başkanı Kemal Gündüz " Hakkari ilinde tarihte ilk defa yarışmanın Şemdinli ilçesinde yapılması apayrı bir güzelliktir bizim için mutluluk verici bir duygudur. Bu bizi çok mutlu etti. İl genelinde Şemdinli ilçemizde yapılması güzel oldu. Aramızda görev alan her kese teşekkür ederim. Yarışmaya katılacak tüm halkoyunları ekiplerine başarılar diliyorum" dedi.

21.22 şubat 2015 tarihinde Şemdinli’de yapılacak folklor müsabakasına kulüpler kategorisinde Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler yarışacak. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde ise Yıldızlar ve Gençler yarışacak.








Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2015, 15:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şevket Öktem
Şevket Öktem - 9 yıl Önce

çocuklarımızın gençlerimizin folklorik yerel kültürel çalışmalarında emeği geçen tüm hocalarımıza organize edenlere katkısı olan herkese teşekkür ediyorum
yarışmada şemdinli ilçemize her dalda birincilik başarısı dilerim

SIRADAKİ HABER