Cizîrê Kantonu Eşbaşkanlığından Mısır halkına baş sağlığı

Cizîrê Kantonu Demokratik Özerklik Yönetimi Eşbaşkanlığı, DAIŞ çeteleri tarafından Libya’nın Sirte kentinde vahşice katledilen 21 Mısırlının ailesine, Mısır halkına ve Mısır cumhur başkanı Ebdilfetah El-Sîsî’ye başsağlığı dileklerinde bulundu.

Cizîrê Kantonu Eşbaşkanlığından Mısır halkına baş sağlığı
Cizîrê Kantonu Demokratik Özerklik Yönetimi Eşbaşkanlığı, DAIŞ çeteleri tarafından Libya’nın Sirte  kentinde vahşice katledilen 21 Mısırlının ailesine, Mısır halkına ve Mısır cumhur başkanı Ebdilfetah El-Sîsî’ye başsağlığı dileklerinde bulundu.


Eşbaşkanlı yazılı bir açıklama yayınlayarak, DAIŞ çeteleri tarafından Libya’nın Sirte  kentinde vahşice katledilen 21 Mısırlının ailesine, Mısır halkına ve Mısır cumhur başkanı Ebdilfetah El-Sîsî’ye başsağlığı dileklerinde bulundu.

Eşbaşkanlığın açıklamasında şunlar yer aldı:

“Karanlık güçler ve DAIŞ çetelerin kirli uygulamalarını insanlığa karşı icra ederek terör uygulamalarını gerçekleştiriyor. Eğer demokrasi isteyen güçler terör melanetine karşı birleşip ele ele vermezsek, bu terör tüm dünyaya yayılacaktır” diye belirtti.

Cizîrê Kantonu Demokratik Özerklik Yönetimi Eşbaşkanlığı, 21 Mısırlı vatandaşın DAIŞ çeteleri tarafından vahşice infaz edilişini kınayarak, çetelerin insanlık değerleri ile hiçbir bağlarının olmadığını ifade etti.

Eşbaşkanlık açıklamasının sonunda, 21 Mısırlının ailesine, Mısır halkına ve Mısır Cumhurbaşkanı Ebdilfetah El-Sîsî’ye başsağlığında bulunarak, sabır ve metanet dileklerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2015, 10:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER