Hamza Yılmaz'ın cenazesi toprağa verildi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde gittiği piknikte dengesini kaybedip kayalıklardan düşerek hayatını kaybeden Hamza Yılmaz, toprağa verildi.

Hamza Yılmaz'ın cenazesi toprağa verildi
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli ilçesinde gittiği piknikte dengesini kaybedip kayalıklardan düşerek hayatını kaybeden Hamza Yılmaz, toprağa verildi.

Şemdinli ilçesinden 40 kilometre uzaklıktaki Ortaklar Köyü Sose Deresi yakınlarında arkadaşlarıyla beraber dün pikğine giden esnaf, evli ve 4 çocuk babası Hamza Yılmaz, vadide yürürken bir anda dengesini kaybederek hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Yılmaz'ın cenazesi, arkadaşları ve vatandaşlar tarafından ilkel yöntemlerle yapılan sedye ile Aktütün Köyü yoluna getirilerek cenaze arabasına bindirilerek, otopsi yapılmak üzere Şemdinli Devlet Hastanesi'ne getirildi. 

Buradanda Hakkari'ye sevk edilen Yılmaz'ın cenazesi, yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. 

Yılmaz'ın cenazesi, bugün sabah saatlerinde yakınları ve ilçe esnafının katılımıyla toprağa verildi.

Yılmaz'ın taziyesi oturduğu Beşevler Mahallesi (Sağlık Ocağı Bölgesi) yakınında bulunan Hz. Hamza Camii'de kabul ediliyor.

Şemdinli Haber ailesi olarak kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.


Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2018, 12:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tahirhan ediş
Tahirhan ediş - 5 yıl Önce

Kendisi benim askerlik arkadasimdi benim bi üst devremdi.gercekten candan samimi mükemmel bir insandi.herkes tarafindan çok sevilen sayılan deger verilen bir kisilikti. Çok üzüldüm ailesinin eşinin çocuklarının başı sağolsun. Işıklar içinde uyu hamza Çavuş hep kalbimizde yaşayacaksin güzel insan...

Ahmet Ekinci
Ahmet Ekinci - 5 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum allah sabır versin ailesine

şemsettin Demir
şemsettin Demir - 5 yıl Önce

merhuma rahmet ailesine ve sevenlerine sabır dileklerimle

Hüseyin kurt
Hüseyin kurt - 5 yıl Önce

Mekanın cennet olsun sevgili dostum, asker arkadaşım. Allahtan yakınlarına, sevenlerine sabırlar diliyorum.

SIRADAKİ HABER