İstanbul'da ÖHD'li avukatlara polis operasyonu

İstanbul'da 16 ilçede 32 adrese eş zamanlı operasyon yapıldı. ÖHD’li avukatların da aralarında bulunduğu çok sayıda adrese düzenlenen polis baskınında çok sayıda avukat gözaltına alındı.

İstanbul'da ÖHD'li avukatlara polis operasyonu

İstanbul İl Emniyet Müdürülüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, özel harekat ve polis helikopteri desteğiyle başta Beyoğlu, Fatih, Bahçelievler, Avcılar, Esenler, Kadıköy ve Sultangazi olmak üzere 16 ilçedeki 32 adrese eş zamanlı operasyon yapıldı.

Dicle Haber Ajansı’nın (DİHA) haberine göre, Özgürlükçü Hukukçular Derneği (ÖHD) avukatların da aralarında bulunduğu çok sayıda eve baskın düzenlendi ve çok sayında avukat gözaltına alındı.

DİHA’nın haberinde, evlerinde arama yapılan avukatların ismi öğrenilenler şöyle: Hüseyin Boğatekin, İrfan Arasan, Adem Çalışçı, Ayşe Acinikli, Ayşe Başar, Şefik Çelik, Tamer Doğan, Ramazan Demir.

ÖHD Twitter hesabından, İrfan Arasan, Ayşe Acinikli, Hüseyin Boğatekin, Şefik Çelik, Adem Çalışçı, Ayşe Başar, Tamer Doğan ve Ramazan Demir’in gözaltına alındığını duyurdu.

AA’nın haberinde İstanbul dışında 8 ilde de eş zamanlı operasyon gerçekleştirildiği, gözaltına alınanların olduğu belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2016, 13:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER