İzmir ve Manisa'da kadın cinayetleri

İzmir’in Bayraklı ilçesinde yaşayan Elif K. İsimli genç kadın, evinde bıçaklanarak katledilmiş halde bulundu. Manisa Turgutlu’da da 3 çocuk annesi bir kadın evinde av tüfeği ile vurulmuş halde bulundu.

İzmir ve Manisa'da kadın cinayetleri
İzmir’in Bayraklı ilçesinde yaşayan Elif K. İsimli genç kadın, evinde bıçaklanarak katledilmiş halde bulundu. Manisa Turgutlu’da da 3 çocuk annesi bir kadın evinde av tüfeği ile vurulmuş halde bulundu. 


İzmir'in Bayraklı ilçesine bağlı Osmanhazi Mahallesi'nde yaşayan 21 yaşındaki Elif K. evinde ölü bulundu. Evinden kokuların gelmesi üzerine çağrılan polisin kapıyı açarak içeri girmesi sonucunda, Elif K. bıçaklanarak katledilmiş ve halıya sarılmış bir şekilde bulundu. 

Yapılan incelemede Elfi K.'nin 3 gün önce katledildiği belirtilirken, cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

Diğer taraftan Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı Yedi Eylül Mahallesi'nde yaşayan 3 çocuk annesi Meliha Tümken yaşadığı evde av tüfeği ile vurulmuş halde bulundu. Eşi, babası ve çocukları ile kahvaltı yaptıktan sonra Türkmen'in, çekildiği odasında av tüfeği ile kendisini vurduğu iddia edildi. 

Türkmen'in cenazesi, savcının olay yeri incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. 

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2015, 11:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER