Lice'de göstericiler 2 Uzman çavuşu alıkoydu!

Lice ilçesine bağlı Abalı köyünde kalekol yapımına karşı direniş çadırına asker ve polisler tarafından gaz bombaları ile müdahale ederken, başlayan çatışmalar devam ediyor. Göstericilerin 2 uzman çavuşu alıkoyduğu belirtildi.

Lice'de göstericiler  2 Uzman çavuşu alıkoydu!
Lice ilçesine bağlı Abalı köyünde kalekol yapımına karşı direniş çadırına asker ve polisler tarafından gaz bombaları ile müdahale ederken, başlayan çatışmalar devam ediyor. Göstericilerin 2 uzman çavuşu alıkoyduğu belirtildi. 


Diyarbakır'ın Lice ilçesine bağlı Abalı köyünde kalekol yapımına karşı başlatılan çadır eylemi 5'inci günün de devam ederken, çok sayıda genç Abalı Karakolu'na 200 metre kala yol kapatma eylemi gerçekleştirmişti. Gençlere gaz bombaları ve tazyikli su ile müdahale eden asker ve polislere gençlerde havai fişek ve taşlarla karşılık verilmesi üzerine çatışma çıktı. Çatışma sırasında asker ve polisler kalekola karşı kurulan direniş çadırına da gaz bombaları ve tazyikli su ile müdahale etti. 

Çatışmalar devam ederken, 2 uzman çavuşun göstericiler tarafından alıkonulduğu belirtildi. Polis ve gençler arasındaki çatışma devam ederken, olay yerine BDP Diyarbakır İl Eş Başkanı Zübeyde Zümrüt ve parti yöneticileri geldi. BDP Diyarbakır İl Eş Başkanı Zübeyde Zümrüt de 2 uzman çavuşun alıkonulduğu bilgisini doğruladı. / anf

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2014, 19:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER