Mardin Belediyesi 8 bin 300 aileye Ramazan paketi ulaştıracak

'Yardım Ramazan ayının onurudur' sloganı ile Mardin Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı'nda dar gelirli 8 bin 300 aileye Ramazan paketi ulaştıracak.

Mardin Belediyesi 8 bin 300 aileye Ramazan paketi ulaştıracak
"Yardım Ramazan ayının onurudur" sloganı ile Mardin Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı'nda dar gelirli 8 bin 300 aileye Ramazan paketi ulaştıracak.


Ramazan ayı dolayısıyla çalışmalarına başlayan Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı "Yardım Ramazan ayının onurudur" sloganı ile dar gelirli ailelere Ramazan paketleri ulaştıracak. Mardin Büyükşehir Belediyesi ve İlçe belediyelerin ortaklığında hazırlanan paketlerin 8 bin 300 aileye ulaştırılması beklenilirken paketlerde kuru bakliyat, kahvaltılık, makarna, yağ ve şeker gibi ürünler bulunmaktadır. Büyükşehir Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığınca yapılan açıklamada "Ramazan ayı vesilesi ile dar gelirli ailelere katkıda bulunmak amacıyla böyle bir çalışmayı ilçe belediyelerimizle koordineli bir çalışma yürüterek yapmaktayız. Bu kapsamda ilçe belediyelerimizle tespit ettiğimiz dar gelirli ailelere ulaşarak, paketleri Ramazan Ayı'ndan önce ulaştırmayı hedefliyoruz. Tabi ki bu yardım paketlerinin dağıtımı, tespit edilen ailelere il ve ilçe belediyeler tarafından ulaştırılacaktır. Yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan Ayı'nda dar gelirli ailelerimizi bir nebzede olsa mutlu etmek ve onların mutluluğunu paylaşmak bizler için bir onurdur" ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın sonunda ise Ramazan Ayı'nın barış ve huzur getirmesi dileğinde bulunuldu. 

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2015, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER