Muharrem Tekin, Güven Tazeledi

Şemdinli Esnaf ve Sanatkarlar, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı'nın bugün yapılan 5. olağan genel kurulunda mevcut başkan Muharrem Tekin, güven tazeledi.

Muharrem Tekin, Güven Tazeledi

Şemdinli Esnaf ve Sanatkarlar, Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın 5'nci Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Şemdinli Cumhuriyet İlk ve Ortaöğretim Okulu Konferans salonunda ekseriyetin sağlanması ve divan başkanının seçilmesiyle başlayan Genel Kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti, ardından yönetim kurulu faaliyet raporu okundu ve ibrası yapıldı.

Mevcut başkan Muharrem Tekin ile Yusuf Sezai'nin adaylığında Esnaf ve Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın 5. Olağan Genel Kurul’da yapılan seçime 494 kişi katılıdı. Kullanılan oyların 149'unu Yusuf Sezai alırken 322'sini Muharrem Tekin alarak yeniden güven tazeledi. 

Genel kurula Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan, Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Akboğa, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Özcan, Şemdinli Esnaf ve Sanatkarlar, Hakkari Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim kurulu üyesi, Ayhan Atsız ile çok sayıda esnaf katıldı.

Tekin, “Şemdinli’de iş yeri kirasını dahi ödemekte zorluk çeken, eşinden ve dostundan gördüğü destekle hayatını güçlükle idame ettiren, üretiminden pazarlamaya, ticaretinden turizmine, ulaşımından hizmetine ve bir çok alanda faaliyete bulunan Esnaf ve Sanatkârımızın durumu bizleri fazlasıyla üzmekte ve kaygılandırmaktır. Her kriz bir kayıp ediştir ve sonucunda hayat standartlar arasındaki derin uçuruma sebep olur ve bu durum eşitsizliğin yayılmasınada zemin hazırlamıştır. Esnaf ve sanatkarımızın giderek artan ekonomik sorunlarını mesleki birlik ve dayanışma ile çözüme kavuşturmak için çalışma içerisinde olacağız. Bir evrak almak için Yüksekova’ya kadar gidiyorduk şimdi artık buradan esnafımız evrağını alabiliyoruz. İlçemize kazandırmış olduğumuz Esnaf ve Sanatkârlar Odası en büyük kazancımızdır.'' dedi

Konuşmadan sonra, kendisini yedinden seçen üyelerine teşekkür etti.

Genel Kurulun ardında yeni yönetim şu şekilde belirlendi:
Başkan: Muharrem Tekin
Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Fahri Yılmaz, İskender Fırat, Müslihittin Geylani, Halit Yiğit, Hekim Erbaş, Sami Özer
Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: İrfan Çan, Adem Dündar, Abdugaffar Eroğuz, Muhyettin Sevmiş, Evliya Özeken, Sadrettin Oruç, Halis Atabak 
Denetim Kurulu Asil Üyeleri:
Azad Özer, Sait Kılıç, Abdulaziz Çağun
Denetim Kurulu Yedek Üyeleri:
Abidin Ertaş, Enes Alan ve Tarık Can  olarak belirlendi.

ŞEMDİNLİ HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER