ODTÜ'de İmamoğlu pankartına el konuldu

ODTÜ'nün mezuniyet töreni öncesi Ekrem İmamoğlu fotoğrafı ve 'Her şey çok güzel oldu' ifadesi yer alan pankarta el konuldu. Törende öğrenciler yine siyasi eleştirilerin yer aldığı pankartlarla yürüdü.

ODTÜ'de İmamoğlu pankartına el konuldu
ODTÜ mezuniyet töreninde öğrenciler yine renkli mesajlar içeren pankartlarla geçit yaptı. Sabah saatlerinde mezuniyet törenini “karıştıracakları” iddiası ve “MLKP üyeliği” suçlamasıyla 5 ODTÜ’lü gözaltına alınırken, mezuniyet töreni öncesinde de güvenlik bir pankarta el koydu. El konulan pankartta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun resminin ve “Her şey çok güzel oldu” yazısının olduğu görüldü.

Pankartlardan birinde ise Kandıra F Tipi Cezaevi’nde tutulan HDP eski milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in kızı Ceren Önder’ın, babasını yazdığı mektupta geçen, “Mutluların, mutsuzlara borcu var” ifadesine gönderme yapıldığı görüldü. Pankartta ‘Ey mutlu olanlar. Her gün öldürülen kadınlara ve çocuklara, hukuksuz tutuklananlara, modern kentlerin yoksul halklarına, mutsuzlara borcunuz var!” ifadesinin yer aldığı görüldü.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2019, 00:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER