Ölen İşçilere Veda

Kimisi okul harçlığı, kimisi evlenebilmek için para biriktiriyordu, çoğu ise kilometrelerce uzaktaki ailesini geçindiriyordu. Ölen işçilere aileleri memleketlerinde son kez veda etti.

Ölen İşçilere Veda
İstanbul Mecidiyeköy'de Torun Center'da asansörde ölen 10 işçi memleketlerinde toprağa verildi.

Giresun, Gümüşhane, Dersim, İstanbul, Bursa, Sivas, Zonguldak, Manisa'da yaşıyorlardı.

Kimisi okul harçlığı, kimisi evlenebilmek için para biriktiriyordu, çoğu ise kilometrelerce uzaktaki ailesini geçindiriyordu.

Ölen işçilere aileleri memleketlerinde son kez veda etti.

Cengiz Tatoğlu'nun cenazesi, memleketi Zonguldak'ta defnedildi. Hayatını kaybeden 40 yaşındaki Tatoğlu'nun eşi Sevim ile kızı Ceren mezarı başında.

21 yaşındaki Hıdır Ali Genç'in cenazesi, memleketi Dersim'in Pertek ilçesinde toprağa verildi. Tunceli Üniversitesi Maliye Bölümü 2. sınıf öğrencisi Genç'in, Pertek ilçesine bağlı Söğütlütepe köyündeki cenazesine ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tahir ve Ferdi Kara kardeşlerin cenazeleri, memleketleri Gümüşhane'de toprağa verildi. Babaları da aynı inşaatta işçiydi.

 Murat Usta, memleketi Giresun'un Dereli ilçesinde toprağa verildi. Usta'nın annesi Gülüşan Usta'yı yakınları teselli etmeye çalıştı.

 

Menderes Meşe'nin cenazesi, Sivas'ın Gemerek ilçesine bağlı Eşikli köyünde toprağa verildi.

İsmail Sarıtaş'ın cenazesi Sarıgazi Cemevi'nde düzenlenen törenin ardından Yenidoğan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Vahdet Biçer (28), Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı Sarıçalı mahallesinde toprağa verildi.

Cengiz Bilgi (30), Bursa'da toprağa verildi.

Bilal Bal'ın, ailesinin geçimine katkı yapmak ve düğün parasını biriktirmek için inşatta çalışmaya başladığı belirtildi. / Bianet

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2014, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER