Şemdinli DBP ve HDP'den 'Demokrasi ve Zafer Şenliği'ne davet

Şemdinli'de Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ile Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) organize ettiği 'Demokrasi ve Zafer Şenliği'ne ilçe halkının katılım çağrısı yapıldı.

Şemdinli DBP ve HDP'den 'Demokrasi ve Zafer Şenliği'ne davet
ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ve Halkların Demokratik Partisi (HDP) ilçe Örgütü'nün birlikte organize ettiği 'Demokrasi ve Zafer Şenliği'ne katılım çağrısı yapıldı.

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ve Halkların Demokratik Partisi(HDP) ilçe Örgütü tarafından yapılan ortak açıklamada, "HDP’nin il genelinde yüksek oy alması ile Türkiye genelinde barajın üstünde seyretmesini üzerine 13 Haziran Cumartesi günü saat 10.00'da yapacağımız şenlikte, seçim zaferimizi kutlayacağız. Düzenleneceğimiz şenliğe Hakkari il ve ilçelerden yurttaşları davet ediyor, partimizin zafer kutlamasının devamı olarak şenliğin şölen havasında geçmesini bekliyoruz." Tüm halkımız davetlidir. Bu Şenliği Kobanê zaferi ve HDP'nin seçim başarısına adıyoruz. Seçim zaferini Gundî Bavê'de kutlayacağız. Kitlesel olarak katılımın sağlanacağı şenliğimize HDP ilçe Örgütü'nün önünde toplanılacak, oradan servislerle saat 09.00 ile 10.30 arası halkımız ücretsiz olarak şenlik alanına götürülecek" denildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2015, 19:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER