Şemdinli Yüksekova yolunda yüzlerce araç mahsur kaldı

Yüksekova-Şemdinli Karayolunun Haruna mevkiinde fırtına ve tipiden dolayı yüzlerce araç mahsur kaldı.

Şemdinli Yüksekova yolunda yüzlerce araç mahsur kaldı
Yüksekova-Şemdinli Karayolunun Haruna mevkiinde fırtına ve tipiden dolayı yüzlerce araç mahsur kaldı. Şemdinli Yüksekova arsındaki Haruna geçidinde20 km meydana gelen yoğun tipi nedeniyle ulaşımın sağlanamadığı ve yüzlerce aracın mahsur kaldığı Yüksekova –Şemdinli karayolu 4 saatlik bir çalışmayla trafiğe açıldı.

Yüksekova-Şemdinli Karayolu’nda 4 saattir ulaşım durdu. Yüzlerce aracın yolda tipiye yakalanması sonucunda Yüksekova güncel haber sitesini arayan vatandaşlar acil yardım istediler.
 
YÜZLERCE ARAÇ MAHSUR KALDI
 
Şemdinli’den Yüksekova istikametinde gelen yüzlerce araç Haruna geçidini her iki tarafında tipiye yakalandı. Yüksekova Güncel Haber sitesini arayan vatandaşlar, 4 saattir yolda beklediklerini yüzlerce araçların yolda kaldığını içinde hasta kadınlar ve çocukların olduğu çok sayıda vatandaşın mahsur kaldığını belirtti.
 
ÇOCUKLAR DONMAKTAN KURTARILDI
 
Araçların içinde bulunan çocuklardan dolayı araçlarını sürekleri çalışır vaziyette olduğunu belirten sürücüler: yanımıza çocukların ve hastaların olduğu için araçlarımızı stop edemedik. Yaklaşık 4 saattir yolda mahsur kaldık.
 
Yüksekova karayolları şube şefliğine ait araçlar bölgeye sevk edilerek saatler sonra mahsur kalan araçlar kurtarıldı.  / Yüksekova Güncel
Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2013, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER