Şemdinli'de eşbaşkanı Yıldız'a görkemli karşılama

BDP Genel merkezi tarafından 30 mart 2014 yerel seçimleri için Şemdinli belediye eş başkanlığına atanan Nahide Yıldız ve beraberindeki heyet ile Şemdinli ilçesine geldi

Şemdinli'de eşbaşkanı Yıldız'a görkemli karşılama
BDP Şemdinli ilçe örgütü ve kalabalık bir halk kitlesi tarafından bermeş çeşmesinde karşılama töreni düzenledi. Karşılama törenine Şemdinli belediye başkan vekili Naif Yalçın BDP Şemdinli ilçe örgütü,BDP Şemdinli adayı Seferi Yılmaz, sivil toplum örgütleri kalabalık bir halk kitlesi katıldı.


BDP
 ilçesi binası önünde halka kısa bir açıklamada bulunan BDP Şemdinli ilçe başkanı cabbar taş ve Şemdinli belediye  eş başkanı Nahide Yıldız açıklamalrda bulundu.

 

BDP Şemdinli İlçe Başkanı Cabbar Taş; “Sevgili Şemdinli  halkı,  Şemdinli belediyesi eş başkanı sayın Nahide yıldız bu gün aramızda. Bundan dolayı  çok mutlu ve gururluyuz.  Birlik ve beraberliğini bizimle paylaştığı için çok mutluyuz. Bilindiği gibi eş başkanımız her ne kadar Yüksekova’ dan da gelmiş ise Şemdinli  halkı,  Yüksekova ve Şemdinli halkı arasında hiçbir farkın olmadığını tek halk olduğunu gözler önüne getirdi. Gerçek o dur ki tüm Kürdistan tektir ve bir dir.  Gerçekten de Şemdinli ve Yüksekova halkı bir aile gibi olmuşlar ve bundan böyle biz birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştireceğiz.  İnşallah bu güzel günlerimiz devam edecektir.  İnşallah önümüzdeki seçimlerde inancımızı gücümüzü birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendireceğiz. Ak parti’ ye öyle bir ders vereceğiz ve  ayakkabılara paralar dolduranların ayakkabılarını boşaltacağız. Güzel günler bizi bekliyor hepiniz hoş geldiniz.” dedi.

 

Şemdinli belediyesi eş başkanı Nahide Yıldız; "Roj avanın sıcak kurtuluş mücadelesi ile hepinizi selamlıyorum ve hoş geldiniz diyorum. Konuşmama geçmeden önce rojawa daki cizire bölgesindeki özerkliği saygıyla selamlıyorum. Rojawa daki özerklik Özgürlüğe, Huzura, birlik ve beraberliğe vesile olmasını diliyorum. Roj ava devrimi orta doğu devrimi  olacaktır. Roj ava devrimi Türkiye ve bütün dünya devrimi olacaktır.” dedi. 

 
Yüksekova’dan Şemdinli’  ye gelen Yıldız, BDP Yüksekova başkan adayı Ruken Yetişkin, Bdp Yüksekova ilçe örgütü ve  çok sayıda halk eşlik etti. 




Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2014, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER