Şemdinli'de EVA Güzellik Merkezi Hizmete Açıldı

Hakkari'nin Şemdinli İlçesinde EVA Güzellik Merkezi törenle açıldı. İşletmenin kurdelesini Şemdinli Esnaf Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muharrem Tekin ve katılımcılar kesti.

Şemdinli'de EVA Güzellik Merkezi Hizmete Açıldı

ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli İlçesinde EVA Güzellik Merkezi törenle açıldı. İşletmenin kurdelesini Şemdinli Esnaf Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muharrem Tekin ve katılımcılar kesti.

İlçenin Moda Mahallesi Fatma Çakır Caddesi Özcaner Apartmanda açılışı yapılan EVA Güzellik Merkezi kapılarını Şemdinlili müşterilerine açtı. Törenle açılan merkezde kadın- erkek ayırt etmeksizin her türlü güzellik uygulaması yapılacak.

Açılış kurdelesini kesen Şemdinli Esnaf Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muharrem Tekin; “değerli katılımcılar, bu işyerinin açılışını sizlerle birlikte yapmanın mutluluğunu yaşadığımızı öncelikle belirtmek isterim. Dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs salgını sürecinde istihdam yaratan böyle işletmelerin açılmasını önemli buluyoruz. Bu süreçte bu adımı atan esnaf kardeşimiz Mizgin Özcaner ve Ali İhsan Özcaner'i tebrik ediyor, yürümeye başladığı bu yolda kendisine başarılar diliyoruz. Açılışını yapacağımız bu işletmenin hayırlı olmasını temenni eder, bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

İşletme sahibi Estetisyen ve Güzellik Uzmanı Mizgin Özcaner ise; “günümüz dünyasında şuan doktorların dermotolokların da önerisi olan dermapen, leke, akne tedavileri kullandığımız ileri teknoloji cihazlar ve dermakozmetik ürünlerle haklımıza yeni bir hizmet kazandırmayı amaçladık. İlçemizde bu yönlü bir hizmetin olmaması insanları kilometrelerce uzakta olan merkezlere gitmek zorunda bırakıyordu. Artık ilçemizde vatandaşlarımız eğitimli, profesyonel hizmet alma konforuna kavuşacaklar. Aynı şekilde lazer epilasyon insanların günlük hayatını yaşam kalitesini artırdığı bilinmektedir ona değinmeye gerek duymuyoruz; ama verdiğimiz hizmetten danışanlarımızı memnun edeceğimizden eminiz. Halkımızı merkezimizde ağırlayıp, bilgi paylaşımı hizmet sunumumuz için bekliyoruz” dedi.

Açılışa Şemdinli Esnaf Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muharrem Tekin ve üyeleri, HDP’li belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2020, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER