Şemdinli'de Görevli Uzman Çavuş İntihar Etti

Şemdinli'de Piyade Uzman Çavuş olarak görev yapan 25 yaşındaki Gökhan Durmaz, dün akşam kaldığı evde intihar etti.

Şemdinli'de Görevli Uzman Çavuş İntihar Etti
ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli'de Piyade Uzman Çavuş olarak görev yapan 25 yaşındaki Gökhan Durmaz, dün akşam kaldığı evde intihar etti. İntiharı öncesi sosyal paylaşım sitesinden ağabeyinin katilinin bulunmamasına sitem dolu satırlar yazan Durmaz'ın cenazesi doğum yeri olan Balıkesir'in Susurluk ilçesinde toprağa verilecek.


Hakkari
'nin Şemdinli İlçesi'nde Uzman Çavuş olarak görev yapan Gökhan Durmaz'ın Balıkesir'in Susurluk ilçesinde kuaförlük yapan ağabeyi Hakan Durmaz, geçen Aralık ayında öldürüldükten sonra cesedi, Susurluk-Bandırma Karayolu'na atıldı. Hakan Durmaz'ın cesedi yol inşaatında çalışan işçiler tarafından bulundu.

Ağabeyinin ölümünden sonra bunalıma giren Gökhan Durmaz, dün akşam görev yaptığı Şemdinli'deki bekar evinde, ruhsatlı tabancasıyla başına bir el ateş ederek yaşamına son verdi.

Uzman Çavuş Gökhan Durmaz'ın cenazesinin, Balıkesir'in Susurlukİlçesi'ne bağlı Göbel Mahallesi'nde toprağa verileceği açıklandı. Altı ay içersinde ikinci oğlunun ölüm haberiyle yıkılan Ahmet Durmaz, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2014, 16:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER