Şemdinli'de kadınlara karanfil dağıtıldı

Hakkari’nin Şemdinli İlçesinde Kongreya Jinên Azad (KJA) tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara karanfil dağıtıldı.

Şemdinli'de kadınlara karanfil dağıtıldı
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli Belediyesi'ne bağlı Şemdinli Nujin Kadın Yaşam Evi çalışanları tarafından başlatılan 'Her Kadın Bir Çiçektir' projesi kapsamında Şemdinli'deki kadınlara karanfil dağıtılarak hem kadınlar günü kutlandı hem de 7 Mart'ta Şemdinli'de kutlanacak Kadınlar Günü kutlamalarına kadınlar davet edildi.

İlçe merkezinin çeşitli mahalelerinin yanı sıra, kamu kurum kuruluşlarında görev yapan kadın memurlara, hastanede görevli kadın personellere ve ilçede çeşitli işyerlerde çalışan kadın esnaflara karanfil dağıtıldı.

Karanfil dağıtımına Şemdinli HDP İlçe Eş başkanı Azade Arıcı, DBP ilçe Eş Başkanı Şirin Kaya, Şemdinli Belediye Eş Başkanı Nahide Yıldız, Nujin Kadın Yaşam Evi çalışanları, KJA ilçe kadın meclis üyelerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda kadın katıldı.


"Her Kadın bir Çiçektir" şiarıyla 7 Mart Cumartesi günü Saat 10.00’de Şemdinli Belediyesi bahçesinde düzenlenecek olan şölene tüm kadınlar davet edildi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2015, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER