Siirt Pervari'de 4 kadın Botan Çayı'na kapıldı

Pervari'de ot toplarken karşıdan karşıya geçmek için Botan Çayı'na giren 4 kadın suya kapıldı. Kadınlardan 1'i kurtarılırken, 1'i boğularak yaşamını yitirdi, 2 kadına ise ulaşılamadı.

Siirt Pervari'de 4 kadın Botan Çayı'na kapıldı
Pervari’de ot toplarken karşıdan karşıya geçmek için Botan Çayı'na giren 4 kadın suya kapıldı. Kadınlardan 1'i kurtarılırken, 1'i boğularak yaşamını yitirdi, 2 kadına ise ulaşılamadı. 


Edinilen bilgilere göre, Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Yukarı Bağcılar (Mezra) köyünde yaşayan 4 kadın Yapraktepe (Erek) köyü yakınlarında bölgeye özgü ot ve pancar toplamaya gitti. Daha sonra karşıdan karşıya geçmek için Botan Çayı'na giren 4 kadın suya kapıldı. Suya kapılan kadınlardan Azimet Toraman kurtarılırken, Nuriye Toraman adlı kadın boğularak yaşamını yitirdi, Esma Eryılmaz ile Amme Gürbüz isimli kadınlara ulaşılamadı. Azimet Toraman, olay yerine gelen acil servis ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldıktan sonra Pervari Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay Yeri İnceleme ekibi olay yerine giderken, kayıp kadınlar için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2015, 16:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER