Sultanbeyli'deki saldırıyı HSB üstlendi

Sultanbeyli’de Fatih Polis Karakolu’na yönelik gerçekleştirilen bombalı saldırıyı Halk Savunma Birliği (HSB) isimli örgüt üstlendi.

Sultanbeyli'deki saldırıyı HSB üstlendi

İstanbul Sultanbeyli’de Fatih Polis Merkezi Amirliği’ne dün gece gerçekleştirilen bombalı saldırıda biri polis 3 kişi hayatını kaybetmişti.

Halk Savunma Birliği’nin Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler yer verdi:

“Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi’ne birimlerimiz tarafından fedai eylem ve sonrasında saldırı düzenlenmiştir . Saldırıda fedai eylemdeki bir savaşçımız şehit olmuştur. Fedai eylem sonrası bir işgalci kuvvet üyesi öldürülerek cezalandırılmıştır. Fedai eylem ve sonraki saldırımızda 3 özgürlük savaşçımız şehit olmuştur. Saldırıda fedai eylemdeki bir savaşçımız şehit olmuştur. Fedai eylem sonrası bir işgalci kuvvet üyesi öldürülerek cezalandırılmıştır. Tüm katliamcılar ordunuzu toplayın! Tetikçilerinizi toplayın! Geliyoruz demiştik! Tüm devrimci saflara ve kamuoyuna duyurulur.”

5


















Halk Savunma Birliği isimli örgüt, daha önce de IŞİD’e verdiği destekle bilinen ve İBDA-C’ye yakın “Adımlar Dergisi”nin Kağıthane’deki bürosuna yönelik bombalı eylem gerçekleştirmişti. / İMC

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2015, 23:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER