Türkiye'nin 5. yüz nakli yapılan Recep Sert evlendi

Türkiye’de 5’inci yüz nakli ve ilk çene nakli yapılan Bursa İnegöllü genç Recep Sert, ameliyat olduğu Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde tanıştığı Esma Akyurt ile dünyaevine girdi.

Türkiye'nin 5. yüz nakli yapılan Recep Sert evlendi
Çiftin akrabaları, sevdikleri ve yakınlarının katıldığı nikah töreni öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Recep Sert, çok mutlu olduğunu söyledi. Balayı için bir plan yapmadıklarını belirten Sert, yaşamlarını bundan sonra İnegöl’de devam edeceklerini ve İnegöl Devlet Hastanesi’nde çalışmaya başlayacağını kaydetti. Esma Akyurt ise bugün çok mutlu olduğunu belirterek, “Hayat arkadaşımla yolumu birleştiriyorum” dedi.

Çiftin nikahını İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş kıydı. Nikahta Sert’in şahitliklerini İnegöl Kaymakamı Ali Akça ile damadın arkadaşı Erdal Recep Bayraktar yaptı. Akyurt’un nikah şahitleri ise İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ile gelinin arkadaşı Gül Çekiç oldu. Bir ömür boyu birlikteliğe 'evet' diyen çiftin, evlilik cüzdanını ise İnenöl Kaymakamı Ali Akça verdi. Mutlu bir evlilik için 5S kuralının çok önemli olduğunu söyleyen Akça, bunların sevgi, saygı, sorumluluk, sadakat ve sabır olarak sıraladı. Mutlulukları gözlerinden okunan çift nikah töreninin ardından ilk danslarını yaptı. 
Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2014, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER