Vali İdris Akbıyık, Şemdinli ve Derecik ilçelerini ziyaret etti

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Şemdinli ve Derecik ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Vali İdris Akbıyık, Şemdinli ve Derecik ilçelerini ziyaret etti

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Şemdinli ve Derecik ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık ve beraberinde bulunan İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, sabah saatlerinde Irak sınırındaki Derecik ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu. Derecik ilçe Kaymakamı Ahmet Özdemir ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Akbıyık ve Aydın, yapımı devam eden İlçe Jandarma Komutanlığı binası inşaat çalışmalarını, yapımı süren 16 derslikli okul binasını, yapımı devam eden 20 yataklı devlet hastanesi ve kaymakamlık binasında incelemelerde bulunarak, ilgililerden bilgi aldı.

Buradaki ziyaretlerinin ardından Şemdinli'ye gelen Akbıyık ve beraberindekiler, İlçe Kaymakamı Yakup Güven, Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Erdoğan Carık ve İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Demirel tarafından karşılandı.

34. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Ümit Durmaz'ı makamında ziyaret ederek görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Akbıyık beraberindekilerle, yeni yapılacak İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binasının temel atma törenine katıldı. Şemdinli Belediyesi’ne geçen AKbıyık, burada Belediye Başkanı Tahir Saklı ile bir araya geldi. Başkan Saklı Vali Akbıyık’a ilçede yürütülen hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

Aile Destek Merkezinde kadınların ürettiği cerrahi maskeleri inceleyen Akbıyık, Şehit Polis Özel Harekat Sinan Türkoğlu yerleşkesi ve Hükümet Konağı ek binasını da ziyaret etti.

Kaymakam Yakup Güven'i makamında ziyaret eden Akbıyık daha sonra ilçeden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2020, 22:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER