YDG-H'liler Şemdinli'de bir IŞİD üyesini yakaladı

Şemdinli'de bir İŞİD çete üyesinin YDG-H üyeleri tarafından yakalandığı belirtildi.

YDG-H'liler Şemdinli'de bir IŞİD üyesini yakaladı
Federe Kürdistan'a geçmek üzere Hakkari'nin Şemdinli ilçesine gelen ve IŞİD üyesi olduğu belirtilen bir kişi, Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyesi gençler tarafından yakalandı.


İstanbul'dan geldiği ve Kars nüfusuna kayıtlı olduğu belirtilen kişinin, bir internet kafede yakalandığı kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2014, 16:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
E/A
E/A - 10 yıl Önce

bir kaç gün önce sözde işid elemanı diye yakalanan kişi kars nüfusuna kayıtlı istanbul ilinde tekstil işinde çalışan ömer ulaş,tir. ömer ulaş şemdinli ilçe merkezinde ikamet eden zeki aydiner'in damadı olup yaklaşık bir yıl önce düğün yapmış eşi ve bebeği ile şemdinli ilçe merkezine eşinin ailesini ziyaret etmek için gelen bir gençtir. halkın duyarlılığını anlıyorum, tabiki sözde islam adına vahşetler yapan,katliamlar gerçekleştiren, kadınların ırzına geçen şerefsizleri yakalamak ve cezalandırmak her vatandaşın görevidir. ancak iyice anlamak dinlemek ve tanımak şarttır. umarım yapılan yanlışlıktan dönülür ve büyük bir hata yapılmadan ömer ailesine kavuşur..

F/Y
F/Y - 10 yıl Önce

hata kendi̇si̇ndeydi̇ kendi̇si̇ne söylenmi̇ş vede uyarilmişti saç sakallarina çeki̇ düzen ver öyle gel denmi̇şti̇ ama kendi̇si̇ hi̇ç aldiriş yapmadan şemdi̇nli̇ye gelmi̇ş vede akrabalari tarafindan ona magdur gözüyle bakilmamiştir

eee
eee - 10 yıl Önce

eee internet böyledir herkes kendisi gibi düşünür sonra bol keseden atar.yani ağzı olan konuşur.

SIRADAKİ HABER