AKP Kahta Belediye Başkanı ve ilçe örgütü istifa etti

AKP’nin Kahta belediye başkan adayı olarak Abdurrahman Toprak'ı göstermesine tepki gösteren AKP’li Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı ile ilçe örgütünün tümü istifa etti.

AKP Kahta Belediye Başkanı ve ilçe örgütü istifa etti
 AKP’nin Kahta belediye başkan adayı olarak Abdurrahman Toprak'ı göstermesine tepki gösteren AKP’li Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı ile ilçe örgütünün tümü istifa etti. Ceylanpınar'da da Menderes Atilla'nın belediye başkan adayı gösterilmesinin ardından, aralarında ilçe başkanının da bulunduğu 55 kişi partiden istifa etti.

Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde AKP Kahta Belediye Başkan Adayı olarak Abdurrahman Toprak'ın gösterilmesine AKP’liler tepki gösterdi. İlçe başkanlığı önünde toplanan AKP’liler, "Vur vur inlesin Başbakan dinlesin", "Vur vur inlesin milletvekilleri dinlesin" sloganları attı. AKP’li Kâhta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, AKP İlçe Başkanı Reşat Turanlı, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve aralarında bazı İl Genel Meclisi üyelerinin de bulunduğu bir çok kişi de AKP’den istifa etti. / Evrensel
Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2014, 12:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER