Akşener CHP'nin adayını biliyor!

Meral Akşener, CHP'nin adayını bildiğini açıkladı: Ama o bilgi benim namusumdur. Partideki arkadaşlarımla, en yakınlarımla bile paylaşmadım.

Akşener CHP'nin adayını biliyor!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisine yaptığı ziyaret sırasında kendisine CHP’nin cumhurbaşkanı adayını söylediğini doğruladı. Akşener, “Evet, aklında olan bir isim geçti. Ama o bilgi benim namusumdur. Partideki arkadaşlarımla, en yakınlarımla bile paylaşmadım” dedi.


Akşener, konuyla iligili olarak, “Partideki arkadaşlarımla, en yakınlarımla bile paylaşmadım” diye konuştu. Sözcü’den Özlem Gürses’e konuşan Akşener, 24 Haziran’da erken seçimlere girebilmesi için CHP’den partisine geçen 15 milletvekilline dair de, “Grup, kendimi bedavadan aday göstermek için bir hamle değil, tıkanmış demokrasinin CHP’nin yüksek düşüncesiyle yaşama dönme çözümü” diye konuştu.

‘İKİNCİ TURDA CHP ADAYINI DESTEKLERİZ’

Seçimlerin ikinci tura kalabilmesi ihtimalinde CHP’nin adayını destekleyeceklerini belirten Akşener, “Partiyi kurmadan zaten ilan etmiştim, bir kez daha söyleyeyim; diyelim ki Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı ikinci tura kaldı, şüphesiz ki her türlü gücümüzle destekleyeceğiz!” açıklamasında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2018, 18:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER