Barzani'den seçim mesajı: Bu zaferle mağrur olmayın, hizmet edin

Kürdistan seçimlerini kazanan KDP'nin lideri Mesud Barzani'den açıklama: "Mele Mustafa Barzani’nin şu sözünü hatırlatmak istiyorum; ‘zaferde mağrur olmayın, başarısızlıkta da umutsuzluğa kapılmayın’. Bu sözü kendinize ilke edinin, zafer size mağrur etmemeli. Çünkü bu başarı Kürdistan halkının başarısıdır ve Kürdistan’a hizmet içindir."

Barzani'den seçim mesajı: Bu zaferle mağrur olmayın, hizmet edin
 Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi’nde geçen ay düzenlenen seçimleri kazandığı resmen açıklanan Kürdistan Demokrat Partisi’nin (KDP) lideri Mesud Barzani, “Bu zafer Kürdistan halkının iradesinin ve peşmergenin zaferidir” dedi. Barzani yayımladığı mesajda, Kürdistan halkının yanı sıra KDP’nin kadrosu ile destekçilerine teşekkür etti.


“Kürdistan halkı KDP’ye güven duymuştur, bu bizim için büyük bir gururdur” diyen Barzani, mesajında “Bu zafer Kürt halkının iradesinin ve peşmergenin zaferidir. Ölümsüz önder Barzani davasının zaferidir. Sayısız bedel ödeyen ve binlerce şehit veren bir yolun başarısıdır. Kürdistan halkının haklarından asla taviz vermeyen ve vermeyecek olan bir davanın başarısıdır. Birlikte yaşam, özgürlük ve halka hizmet için var olan bir yürüyüşün başarısıdır” ifadelerini kullandı.

Barzani şöyle dedi: “Buradan tüm KDP kadro ve taraflarlarına ölümsüz önder Mele Mustafa Barzani’nin şu sözünü hatırlatmak istiyorum; ‘zaferde mağrur olmayın, başarısızlıkta da umutsuzluğa kapılmayın’. Bu sözü kendinize ilke edinin, zafer size mağrur etmemeli. Çünkü bu başarı Kürdistan halkının başarısıdır ve Kürdistan’a hizmet içindir.” (Kaynak: Rudaw)

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2018, 17:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER