CHP'li Tekin fal baktırdı: Başkan adaylığı gözüküyor

CHP'li Tekin fal baktırdı: Başkan adaylığı gözüküyor CHP'li Gürsel Tekin: Yaklaşık 3 yıldır İstanbul'da hazırlıklarım var, projelerimiz var.

CHP'li Tekin fal baktırdı: Başkan adaylığı gözüküyor
CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Tekin, “Gidip genel başkanımla konuştum. Yaklaşık 3 yıldır İstanbul’da hazırlıklarım var, projelerimiz var” dedi. Tekin, Sözcü çalışanı Dilek Karaarslan’a da kahve falı baktırdı.

Öztürk, o sırada yaşananları şöyle aktardı:

BAŞKAN ADAYLIĞI GÖZÜKÜYOR: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Gürsel Tekin kahvesini içtikten sonra, arkadaşımız Dilek Karaarslan da falına baktı. “Başkan adaylığı gözüküyor” demesi, Tekin’in hoşuna gitti. O da, fincanı dikkatlice inceledi, “Hayırlısı neyse o olsun” dileğinde bulundu.

İSTANBUL’DAN AYRILAN İZMİR’E GİDİYOR: Buna Ortadoğu coğrafyasından gelen ailelerin çocukları dahil değil. Bu kadar üzücü manzara varken, bunları TV’de görmek mümkün olmuyor. Bir yılımız FETÖ, bir yılımız papazla, bir yılımızı da ‘Kim belediye başkanı olacak’la geçiriyoruz. AKP’nin en güçlü olduğu yerler sivil toplum örgütleri. Kamu desteği alan, kamu yararına faydalanan vakıflar iktidara çalışıyor. İstanbul’da 2015-2018 arasında 400 bini aşkın kişi İstanbul’dan ayrıldı. Aynı dönemde 650 bin de yeni göç aldı. İstanbul’a gelenlerin başında Vanlılar var. İstanbul’dan ayrılan ise daha çok İzmir’e gidiyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2018, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER