Erdoğan Bayraktar'dan geri adım

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti hakkında çarpıcı açıklamalar yapan ve 17-25 Aralık soruşturmaları ile ilgili "Hakkımda hazırlanan dosyalar doğru" diyen eski bakan Erdoğan Bayraktar, geri adım attı.

Erdoğan Bayraktar'dan geri adım

17-25 Aralık soruşturmalarında adı geçen eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bugün yeni bir açıklama yaptı. Gazeteci Altan Sancar'a yaptığı açıklamada, 17-25 Aralık soruşturmalarıyla ilgili hakkında hazırlanan dosyaların doğru olduğunu söyleyen Bayraktar, Twitter'da son yaptığı paylaşımında bu kez "Tapeleri ve teknik takip tutanaklarını tarafsız gözle okuyan herkes, dosyanın ne kadar boş olduğunu ve ne kadar zalimce hazırlandığını anlayacaktır" ifadelerini kullandı.      

Bayraktar, Sancar'a yaptığı açıklamada parti içerisinde yağcılık devrinin bittiğini ve şebeklik devrinin başladığını ifade etmişti. 

17-25 Aralık soruşturmaları ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı suçlayan ifadeler kullanan Bayraktar, "Benim dosyamda ne varsa, hepsi doğrudur. Benim dosyamda ne varsa, hem tapeler doğrudur, hem teknik takip doğrudur hem de benim telefon konuşmalarım A’dan Z’ye kadar doğrudur" demişti.   

Bayraktar, bu sözlerinin gündeme oturmasının ardından yeni bir açıklama yaptı. Twitter hesabından paylaşım yapan Bayraktar, "Bu dosyalar üzerinden sanki içi doluymuş gibi siyaset yapanlar da, hazırlayanlar kadar zalimlik yapmaktadırlar" ifadelerini kullandı.

Bayraktar'ın paylaşımı şu şekilde:

"Tapeleri ve teknik takip tutanaklarını tarafsız gözle okuyan herkes, dosyanın ne kadar boş olduğunu ve ne kadar zalimce hazırlandığını anlayacaktır. Bu dosyalar üzerinden sanki içi doluymuş gibi siyaset yapanlar da, hazırlayanlar kadar zalimlik yapmaktadırlar."

Erdoğan Bayraktar'ın sözleri geri adım olarak nitelendirildi. Bayraktar'ın Twitter paylaşımlarını yoruma kapatması ise dikkat çekti. / DUVAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER