Erdoğan: Kazanmanın yolu İstanbul'dan geçiyor

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, seçim beyannamelerinde İstanbul için bir çok sözler verdiklerini belirterek, "Türkiye genelinde hedefimize ulaşabilmenin yolu önce İstanbul'u veya İstanbul'da başarıyı yakalamaktan geçiyor" dedi.

Erdoğan: Kazanmanın yolu İstanbul'dan geçiyor
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AK Parti döneminde ülkenin hem kalkınmasına hem de özgürleşmesine hizmet ettiklerini söyledi. “Yeni bir düzen inşa etmek zahmetlidir eski düzenden beslenenler değişime düşman olurlar” diyen Erdoğan, cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde başarının anahtarının İstanbul olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde partisinin aday tanıtım programında yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:

GECE GÜNDÜ ÇALIŞIYOR MUYUZ?:Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Türkiye genelinde hedefimize ulaşabilmenin yolu önce İstanbul’u veya İstanbul’da başarıyı yakalamaktan geçiyor. 6 Mayıs’ta yine İstanbul’da ‘Erdem, irade ve cesaret ile Türkiye şahlanıyor’ diyerek seçim manifestomuzu açıkladık. Ardından 24 Mayıs’ta seçim beyannamemizi Ankara’da milletimizle paylaştık. İstanbul vakit birlik vakti demek için gece gündüz çalışıyor muyuz? Bu salondan İstanbul’a ve tüm milletimize bir söz veriyorum Fatih’in askerleri ile fethettiği bu şehre namahrem eli uzanmasına asla izin vermeyeceğiz. Bu mübarek beldenin üzerinde dalga dalga yayılan ezanların dinmesine asla müsaade etmeyeceğiz.

YENİ BİR DÜZEN İNŞA ETMEK ZAHMETLİDİR: Milli gelirimizi 3,5 kat artırdığımızda enflasyonu tek haneli rakamlara düşürdüğümüzde Türkiyemizin hem kalkınmasına hem özgürleşmesine hizmet etmiş olduk. Yerli ve milli siyaset işte tam da budur. Ama bunu kavramayanlar oldu. Milli olmak milli geliri artırmak demektir. Milli olmak faize giden parayı yatırımlar ve sosyal yardımlar yoluyla millete aktarmak demektir. Yeni bir düzen inşa etmek zahmetlidir, eski düzenden beslenenler değişime düşman olurlar. Türkiye 24 Haziran’dan sonra rabiasına daha sıkı sarılacaktır. Yerli ve milli olanı modern demokratik siyasetin gerekleriyle harmanladık. Bunları yaparken tecrübe kazandık, güçlendik. Milletimizle kurduğumuz ilişkiyi yeni dönemde de sürdüreceğiz.

İNCE MİLLET PARKI’NA DA KARŞI ÇIKAR: Seçim beyannamemizde İstanbul’a verdiğimiz çok söz var. Anamuhalefetin adayı, ona kalsa, böyle dev bir havalimanını istemez. Kanal İstanbul, hayır. Tutturmuş bir şey, 3. Köprüyü Erdoğan yaptıysa 4. Köprüyü Muharrem İnce yaptırır. Senin hafsalan bunu almaz. Biz denizin altından Marmarayı geçirdik, Avrasya Tüneli’ni geçirdik, Osman Gazi Köprüsü’nü yaptık haberin var mı? Bunların kafası basmaz. Yeni havalimanımız hizmete giriyor. Şimdi bak, Sayın İnce. Atatürk Havalimanı boşalınca burayı millet bahçesi haline getireceğiz. Sen buna da karşı çıkarsın ama milletim zaten sana gereğini gösterir.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2018, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER