Erdoğan'a 250 kişilik liste sunuldu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a 250 kişilik bir değişiklik listesi sunduğu öne sürüldü. İstifası istenecek isimelr arasında 150 bürokrat ve genel müdürler yer alıyor.

Erdoğan'a 250 kişilik liste sunuldu
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde Melih Gökçek döneminin izleri adım adım siliniyor. Kulislere yansıyan bilgilere göre, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna dün akşam saatlerinde Cumhurbaşkanlığı’na gitti. Tuna’nın 250 kişilik değişiklikleri içeren listeyi Erdoğan’a sunduğu iddia edildi.


Hürriyet’ten Deniz Gürel’in haberine göre, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kabul ettiği Tuna 20.00 sularında Beştepe’ye gitti. Tuna’nın istifasını istediği 150 bürokrat ve 100 şirket genel müdürü ve yönetim kurulu üyeleriyle ilgili son düzenlemeleri yaptığı, değişiklikleri Erdoğan’a sunduğu iddia edildi.

Ankara’da Melih Gökçek döneminin prestij projeleri olan Ankapark ile Ankara Boğazı’nın da aralarında bulunduğu bazı projelerin de geleceği masaya yatırıldı.

Görüşmede ayrıca 2019’daki kritik yerel seçimler öncesi Ankara’da yapılması gerekenler gündeme geldi.

Belediyenin mali yapısı, borç yüküyle ilgili çözümlerle birlikte çok eleştirilen ulaşımla ilgili yeni projeler, alt yapı yatırımları ve su kalitesiyle ilgili de vizyon projeler oluşturulacak.

Ankara’da yapılacak fuar alanının yerinin de bu görüşmeden sonra netleşeceği öne sürüldü.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2017, 11:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER