İlhan Kesici CHP'nin adayını açıkladı: İnce'yi tebrik ettim

İlhan Kesici: Dün akşam itibariyle Muharrem İnce adı öne çıktı. Tahmin ediyorum yetkili arkadaşlarla konuşmuşlar. Ben de bu münasebetle sabahleyin Muharrem İnce’yi telefonla tebrik ettim. O da tebriklerimi kabul etti.

İlhan Kesici CHP'nin adayını açıkladı: İnce'yi tebrik ettim
CHP’de cumhurbaşkanı adayı olarak ismi geçenlerden İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, “Muharrem İnce’nin adaylığı kesin gibi” dedi. Kesici, İnce’yi arayıp tebrik ettiğini söylerken Yalova milletvekilinin de bu tebriği kabul ettiğini belirtti. İnce de yarını işaret ederek, “Gurur duyarım. Kararı genel başkanım ve milletvekillerimiz verecektir” dedi.


Meclis’te salı günü yapılmayan grup toplantıları gerçekleştiriliyor. Grup toplantısı için Meclis’e gelen Kesici, CHP’nin adayı için konuşulan bir diğer isim Yalova Milletvekili Muharrem İnce hakkında şunları söyledi, “Dün akşam itibariyle Muharrem İnce adı öne çıktı. Tahmin ediyorum yetkili arkadaşlarla konuşmuşlar. Ben de bu münasebetle sabahleyin Muharrem İnce’yi telefonla tebrik ettim. O da tebriklerimi kabul etti. Allah hayırlı uğurlu etsin.”

Ayrıca İnce grup toplantısına girerken katılımcılar tarafından alkışlandı.

İNCE: GURUR DUYARIM

Cumhuriyet’ten Bülent Mumay’a konuşan İnce de şu açıklamayı yaptı, “Atatürk’ün partisinin üyesi olarak Atatürk’ün oturduğu koltuğa aday gösterilmekten gurur duyarım. Elbette kararı genel başkanım ve milletvekillerimiz verecektir. Hem partimiz hem de milletimiz için hayırlı olmasını dilerim.” / DUVAR

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2018, 11:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER