İstanbul'da adaylardan sandık çağrısı

İstanbul Büyükşehir adayları Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu, öğleden önce oyunu kullandı. Her iki adayda da tüm seçmenleri sandığa davet ederek, barış içinde bir seçim olması dileğinde bulundu.

İstanbul'da adaylardan sandık çağrısı
Millet İttifakı’nın CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu, Beylikdüzü Haldun Taner İlkokulu’nda oy kullandı.


İmamoğlu oyunu kullandıktan sonra “Şehrimiz için, İstanbulumuz için bugün bir yerel seçim ve gerçekten İstanbul için çok güzel bir netice olacağını umut ediyorum. 5 yıl boyunca hem İstanbul’un hem de Türkiye’nin bütün kentlerinin güzel bir yönetimle buluşmasını diliyorum. Umuyorum İstanbul en yoğun katılımlı oyu kullansın. Umut ediyorum günü sonunda bir kişinin bile burnu kanamadan sıhhatli, sağlıklı, güvenli, huzurlu bir seçim günü yaşayalım” dedi.

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım ise oyunu Tuzla’da kullandı. Yıldırım oy kullanmaya eşi Semiha Yıldırım ve torunlarıyla birlikte geldi. Sandık görevlilerine başarı dileyen Yıldırım, “Hayırlı, uğurlu olsun” diyerek zarfı torunu Ali Köylübay ile  sandığa attı.

Yıldırım okuldan ayrılırken gazetecilerin sorusu üzerine, kardeşlik içinde huzurlu bir seçim olmasını diledi.

Her iki aday da tüm seçmenleri oy kullanmaya çağırdı. (İSTANBUL-AA/DHA)

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2019, 22:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER