Kandemir ve Kaya beraberinde bir heyet ile Şemdinli'yi ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan yardımcılarıErkan Kandemir ve Fatma Betül Sayan Kaya, beraberlerindeki bazı AK Parti milletvekilleriyle çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Şemdinli'ye geldiler.

Kandemir ve Kaya beraberinde bir heyet ile Şemdinli'yi ziyaret etti
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

AK Parti Genel Başkan yardımcılarıErkan Kandemir ve Fatma Betül Sayan Kaya, beraberlerindeki bazı AK Parti milletvekilleriyle çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Şemdinli'ye geldiler. Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, AK Parti İlçe Başkanı Fahri Şakar, partililer ve vatandaşlar tarafından karşılanan Kandemir, Kaya ve beraberinde bulunan heyet, AK Parti İlçe Başkanı Fahri Şakar’ın evinde kahvaltıya katıldı.

AK Parti Genel Başkan yardımcılar Kandemir ve Kaya ve beraberinde bulunanlarla daha sonra Şemdinli Belediyesi Başkanı Tahir Saklı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Saklı, belediye çalışmaları hakkında heyete bilgi verdi. AK Parti İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret eden Kandemir, Kaya ve beraberindekiler burada açıklamalarda bulundu.


AK Parti Yardımcısı Erkan Kandemir, “ değerli dava arkadaşlarım çok zor bir işi başardınız. Sizleri yürekten tebrik ediyorum. Hiç kimsenin tahmin etmediği bir başarının altına imza attınız. Fakat AK Parti hareketi, başarı yada başarısız üzerinden kendini tanımlayan bir siyasi harekat değil. Bizler, çizgimizin doğruluğuna, hakikat mücadelesine adalet aşkına yaslanıyoruz. Bunun üzerinden kendimizi tanımlıyoruz. Eğer o çizgide yürümeye devam edebilirsek, eğer haksızlıkların karşısında duran, adaletin peşinden koşan, eğer hakkın, hukukun özgürlüğün peşinden yürüyen bir teşkilat olmaya devam edersek inanın bana neticeye bakmadan işin hakkını vermişiz deriz. Bunun için bugüne kadar görev yapan bütün arkadaşlarımız bizim için son derece önemlidir. Allah’a hamd olsun uzunca bir ardan sonra işte burada milletimiz vatdandaşımız bize güvendi. Belediye hizmetlerini bize emanet etti. Şimdi vazifemiz daha ağır. Daha zor bir şeyin kapısını araladık. Bu zorluğa hep beraber gereğini yerine getirip bu zorluğun altında kalkacağımıza inanıyorum. Teşkilat mensuplarımıza önemli vazifeler düşüyor. Şimdi 7. Olağan Kongre sürecimiz başlayacak. Yeni arkadaşlarımız katacağız. Bunu yaparken, büyürken o bizden sonraki nesillere bırakacağımız eseri inşa ederken, bir taş koyarken, adımız sanımız anılmayacak olsa da yarın biz o taşı kardeşimizin ayağının altından alarak koymayız oraya. Sırtımızda taşırız. Yeri geldiğinde kardeşimize yardım ederiz. Bizim birbirimize ihtiyacımız var. Kritik bir yerde siyaset yapıyorsunuz. Biz geriye bizle ilgili değil ideallerimizle ilgili bir eser bırakmak için mücadele ederiz. Eğer ona katkı sunabilmişsek anlamlı buluruz hayatı. Şimdi ekibimizde belki ismimiz hatırlanmayacak ama Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında hizalananlar diyecekler, hayırla yad edecekler" dedi.


Yapılan açıklamaların ardından 1 Kasım 2015 seçimlerinde AK Parti'nin Hakkari'de 1'inci sırada milletvekili adayı gösterdiği ve 14 Eylül 2016 tarihinde evinin önünde, silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden Ahmet Budak’ın evi ziyaret edildi. Heyet daha sonra ilçeden ayrıldı.


Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2019, 18:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER