SAADET adayından Binali Yıldırım'a yanıt

Binali Yıldırım'ın “Saadet Partili kardeşlerimin bana oy vereceğine inanıyorum” açıklamasına, Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar'dan yanıt: Kahraman askerimizin başına çuval geçirildiğinde 'ne notası müzik notası mı?' diye alay edeceksin sonra da Erbakan Hocamızdan ve millilikten bahsedip Saadet Partisi seçmeninden oy isteyeceksin. Öyle mi? Hadi oradan.

SAADET adayından Binali Yıldırım'a yanıt
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 23 Haziran’da tekrarlanacak seçim için geri sayım başlarken, partiler arası polemikler de sertleşiyor. Saadet Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Başkanlığı’na yeniden aday gösterdiği Necdet Gökçınar, AK Partili rakibi Binali Yıldırım’ı eleştirdi.


Yıldırım’ın “Ben Saadet Partisi’ne oy veren kardeşlerimizden tekrarlanacak seçimlerde bana büyük oranda oy vereceklerini düşünüyorum. Erbakan hoca hayatı boyunca milli ve yerli vurgusu yaparak siyasi ömrünü tamamlamıştır” açıklamasına tepki gösteren Gökçınar, 4 Temmuz 2003 yılında ABD tarafından askerlerin başına çuval geçirilmesini hatırlatarak, şunları söyledi:

“Kahraman askerimizin başına çuval geçirildiğinde ‘ne notası müzik notası mı?’ diye alay edeceksin sonra da Erbakan Hocamızdan ve millilikten bahsedip Saadet Partisi seçmeninden oy isteyeceksin. Öyle mi? Hadi oradan.”

Saadet Partisi’nin 31 Mart’ta Antalya Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olan Ali Aktaş da, Yıldırım’ın açıklamasını eleştirmişti.

Aktaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Yıldırım’ın sözlerini alıntılayarak, “Saadet Partililer satılık değil. Saadet Partililer haysiyet sahibi insanlardır. 31 Mart’tan önce zillet dediğiniz, terör işbirlikçisi dediğiniz, hain dediğiniz, adayı yok dediğiniz insanlar asla size oy vermeyecek” açıklamasında bulunmuştu. / DUVAR

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2019, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER