Salıcı'dan CNN Türk muhabirine: Bu soruları Erdoğan’a sorabiliyor musunuz?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Sabah gazetesinin dünkü manşetinde yer alan iddiaları soru şeklinde kendisine yönelten CNN Türk muhabirine, soruyla yanıt verdi: "Siz Cumhurbaşkanına gidip Kılıçdaroğlu böyle sorular sormuştu, yanıtınız var mı diye sorabiliyor musun?"

Salıcı'dan CNN Türk muhabirine: Bu soruları Erdoğan’a sorabiliyor musunuz?
CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, dün parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısıyla gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Salıcı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ‘FETÖ’nün siyasi ayağı’ polemiğine ilişkin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik suçlamalarına da yanıt verdi.

Toplantıyı izleyen CNN Türk Muhabiri Sena Alkan, Soylu’nun Sabah gazetesinin dünkü manşetinde yer alan iddialarını hatırlatarak, “FETÖ’nün siyasi ayağı tartışması devam ediyor siyasette. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir medya kuruluşuna açıklamalar yaptı ve ‘CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için bazı sorular sordum’ dedi. ’17-25 Aralık 2013’ten çok kısa bir süre önce, kılıçların çekildiği bir dönemde acaba Kılıçdaroğlu, bunlarla ne konuştu, ne takım tekliflere neler dedi?’ ifadelerini kullandı. ‘Yurtta Sulh Konseyi’nin adı nereden geliyor?’ dedi. Bu açıklamalara CHP olarak yanıtınız ne olur?” şeklinde bir soru yöneltti.

Salıcı ise CNN Türk muhabirinin sorduğu soruya tepki göstererek, “Siz Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gidip ‘Kılıçdaroğlu böyle sorular sormuştu buna ne cevap vereceksiniz’ diye sordunuz mu? Ya da sizin sorunuz engellendi mi? Ya da buna bir cevap alabildiniz mi?” dedi. / DUVAR

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2020, 23:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER